Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Krádež?! Johnny Walker naštvaně reaguje na Xavierovu přísnou prohru

Krádež?! Johnny Walker naštvaně reaguje na Xavierovu přísnou prohru

Walker Xavier

Organizace OKTAGON MMA před časem potvrdila, že její řady opouští Rafael Xavier, který v rámci organizace stihl 7 zápasů, ze kterých si odnesl 6 výher a 1 prohru. Nestačil jen na Langera, který pak došel až pro prozatímní titul. I Xavier měl šanci bojovat o titul, ale nabídku na souboj s Vémolou odmítl. Po konci v OKTAGONu se spekulovalo o možném přesunu do UFC, ale Kratos nakonec zamířil do Bellatoru, kde už má za sebou hodně zajímavou, ale hořkou premiéru.


VIDEO: Kameraman opět nezklamal a důkladně zabral chloubu UFC bojovnice

Xavier na svých sociálních sítích vehementně naznačoval, že ho čeká přesun do UFC a nebo minimálně do Contender Series, ale to se nakonec nepotvrdilo. Rafael totiž nakonec zamířil do PFL, potažmo Bellatoru, kde včera debutoval na turnaji v Londýně, kde se společně se soupeřem postaral o hlavní před-zápas večera. 

Xavier změřil síly s Powellem, který to měl 9-1 s tím, že celkem 7 zápasů dokázal ukončit před limitem. Sám byl pak jednou ukončen v rámci turnaje PFL Europe 4, k čemuž nebylo daleko ani nyní. Xavier totiž začal velice dobře a hned v prvním kole poslal soupeře dvakrát k zemi. Jednou to bylo krásným kopem na styl Andersona Silvy a poté to bylo pohotovou přední, která přesně trefila cíl. Jen škoda, že Xavier neměl více času, protože zrovna končilo kolo, jinak by nejspíš duel ukončil.




Takhle však Powell dostal šanci se vzpamatovat, což se mu také podařilo. Druhé kolo bylo hodně vyrovnané a to samé to třetí, ale podle rozhodčích Powell nakonec udělal dost na to, aby vyhrál na body, což se mnohým fanouškům moc nelíbí. Ke kritice se pak přidal i kamarád a týmový kolega Johnny Walker, který výsledek považuje za krádež, „Bellatore, tohle opravdu není fér. Rafael do tohohle zápasu investoval tak moc. Dal všanc svůj život a pak je okraden?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bellator MMA (@bellatormma)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bellator MMA (@bellatormma)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *