Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak konečně! GOAT Jon Jones má potvrzený další velký titulový zápas

Tak konečně! GOAT Jon Jones má potvrzený další velký titulový zápas

Jones

V návaznosti na turnaj UFC 304 a souboj Aspinall vs Blaydes 2, ve kterém znovu úřadoval první jmenovaný a obhájil tak svůj titul prozatímního šampiona těžké váhy, se v komunitě mluvilo o souboji Jones vs Aspinall, který by byl jistě skvělou bitvou, u které by se jen těžko tipoval výsledek, ale nakonec dostáváme jiný zápas, se kterým se však jasně počítalo.


Nečekaná posila? Hvězda Clash of the Stars zamíří do polského kolosu KSW?

Konečně je totiž oficiálně potvrzeno, že se Jon Jones 16.11. na dalším turnaji v New Yorku utká s bývalým šampionem těžké váhy Stipem Miocicem. Souboj jsme měli vidět už minulý rok, ale Jones se bohužel zranil, takže jako hlavní zápas nakonec zaskakovali Procházka s Pereirou. Konečně jsme se tedy dočkali potvrzení souboje Jones vs Miocic a je třeba dodat, že celá karta už se rýsuje opravdu skvěle.

UFC 309: Prozatímní startovka

Jon Jones vs. Stipe Miocic
Charles Oliveira vs. Michael Chandler
Chris Weidman vs. Eryk Anders
Karine Silva vs. Viviane Araújo
Nikita Krylov vs. Azamat Murzakanov
Veronica Hardy vs. Eduarda Moura
Jonathan Martinez vs. Marcus McGhee
Bo Nickal vs. Paul Craig
Mickey Gall vs. Ramiz Brahimaj

Fanoušci duel kritizují, ale White vysvětluje, že nemá na výběr

Co mám jako dělat?“ dohadoval se Dana White s novináři na poseldní tiskové konferenci. „Chlap, na kterého se pohlíží jako na nejlepšího borce těžké váhy v UFC, má domluvený zápas, ale Jones se zraní, což není jeho vina. Musí tedy počkat a znovu se vrátit do zasraného tréninkového kempu. To mu mám nyní říct, ať se jde vysrat a je další roky na vedlejší koleji, protože je tu teď Aspinall?

Kdybych to udělal, tak byste se rozčilovali: ´Ty jsi kurva zneuctil nejlepšího borce těžké váhy všech dob!´ A stejně tak by se rozčilovali i zkurvení fanoušci. Takže bych se měl na Stipeho vysrat jen proto, že se Jon zranil, a neuskutečnit zápas, který už měl mít?

Mám dvě legendy tohoto sportu, které se chtěly utkat. Tihle kluci jsou seřazení, jeden se zraní a tohle je zápas, který oba chtějí. Co uděláte? Neprokážete těm chlapům úctu? Garantuji vám, že pokud Stipe vyhraje, odejde do důchodu. Tohle bude Stipeho poslední zápas. Takže vy, média, mi říkáte, že bych měl Stipemu říct, ať si trhne nohou? ‚Hodně štěstí, Stipe, odjeď do západu slunce, jdi hasit nějaké požáry a tím to pro tebe končí, kámo, protože Jon se zranil‘. Nebo mám tomu chlapovi projevit úctu, kterou bych mu měl projevit, a dát jim oběma zápas, který chtějí? To je pozice, ve které se nacházím.

Kdyby bylo Stipemu 32 let, pak ano, prozatímní zápas o titul je pravděpodobně to, co uděláme. Ale tohle je pravděpodobně Stipeho poslední zápas, ať už vyhraje, nebo prohraje, a já ho nehodlám znevažovat. Přijal ten zápas, byl na něj připravený a Jon se zranil.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *