Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Dominik Humburger má za sebou těsnou bitvu s náhradníkem na poslední chvíli

Dominik Humburger má za sebou těsnou bitvu s náhradníkem na poslední chvíli

Humburger

Dnes se v polském Lubinu koná další galavečer KSW a Česká republika zde má hned dvojí zastoupení. Svoji premiéru v organizaci už má za sebou Steven Krt, který si dokázal poradit s Borysem Borkowskim, kterého ukončil ve druhém kole na TKO. Jak si vedl Dominik Humburger, kterému se těsně před turnajem měnil soupeř?


Nečekaná posila? Hvězda Clash of the Stars zamíří do polského kolosu KSW?

Dominik Humburger se měl původně střetnout s Bogdanem Gnidkem. Ukrajinský zápasník měl být pro Dominika těžkou prověrkou v nové váhové divizi, ale z tohoto souboje nakonec nic nebude. Proč? Bogdan Gnidko během soboty nahlásil zatím blíže nespecifikované zdravotní problémy a lékaři mu nedali povolení zápasit. Organizátoři na poslední chvíli dokázali sehnat náhradu. Za Gnidka zaskočil zkušený Bartosz Leśko (13-5-1). 

Souboj začal velmi opatrně a první větší akce jsme se dočkali až po minutě, kdy Humburger dostal Leśka na pletivo. Po chvilce se souboj přesunul do středu oktagonu a byl to český zápasník, který se snažil být aktivní a tlačit na svého soupeře. Minutu před koncem se Humburgerovi povedl takedown, ale Leśko byl vzápětí na nohách. V závěru kola si oba bojovníci vyměnili několik kombinací, ale žádnou vážnější přestřelku jsme neviděli. 




Do druhého kola oba zápasníci vstoupili aktivně a viděli jsme několik povedených úderů z obou stran. Polák zahrozil koleny v klinči a Humburger střídal kombinace na tělo. Leśko chvílemi vypadal unavený, ale zhruba minutu a půl před koncem druhé části doručil takedown, po kterém českého bojovníka kontroloval na zemi. Polák přidával tvrdé údery, ale na ukončení to nestačilo, a tak se šlo do třetího kola.

Leśko ve třetím kole začal aktivně a vůbec nevypadal jako někdo, kdo vzal zápas jen pár hodin před jeho konáním. Opět dostal Humburgera na zem, ale tomu se podařilo po chvilce vstát a zatlačit polského bojovníka na pletivo. Leśko sice inkasoval a zároveň hrozil lokty s nebezpečnými kopy, ale žádnou vážnější šanci na ukončení si nevytvořil. Vyrovnaný souboj tak došel až k bodovým rozhodčím, kteří viděli možná až nečekaně jasné vítězství polského bojovníka. Humburger si tak připisuje svoji druhou porážku ve své profesionální kariéře. 

V hlavním zápase večera se utká Radoslaw Paczuski vs Laid Zerhouni. Paczuski si po dvou porážkách připsal vítězství nad Kacperem Karskim. Zerhouni zatím v organizaci KSW překvapuje a má na svém dvě vítězství před limitem. Galavečer KSW 98 můžete sledovat zdarma od 19:15 na Tipsport TV nebo na Nova Sport 2 a VOYO. Přenos můžete také zakoupit na stránkách KSW TV. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *