Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Steven Krt se blýsknul ukončením a připisuje si vítěznou premiéru v KSW!

Steven Krt se blýsknul ukončením a připisuje si vítěznou premiéru v KSW!

Dnes se v polském Lubinu koná další galavečer KSW a Česká republika zde má hned dvojí zastoupení. Na turnaji se představí Dominik Humburger a Steven Krt, pro kterého je to premiéra v polské organizaci. Jak se dařilo druhému jmenovanému?


To zní zajímavě! Le Sy prozrazuje, podle jakých pravidel by Sivák v Clash zápasil

Na galavečeru XTB KSW 98 se měl Steven Krt (5-2) původně utkat s neporaženým polským zápasníkem Dawidem Kuczmarskim (6-0), ale ten se bohužel zranil a na tento souboj nedošlo. Organizace však pro Krta našla náhradu. Český zápasník se dnes střetl s Borysem Borkowskim.   

Steven Krt začal proti  Borkowskimu aktivně a první půl minutě se blýsknul několika přesnými údery. Poté však Borkowski dostal zápas na pletivu, kde se snažil kontrolovat českého zápasníka. Tomu se však po minutě podařilo soupeře přetočit a dokonce ho dostat pod sebe na zem, ale z dobré pozice toho moc nevytěžil. Souboj se poté přesunul do středu oktagonu, kde se Borkowski pokusil o páku na nohu, ale Krtovi se podařilo uniknout a dostat se soupeři do zad a v této pozici skončilo první kolo.   




Krt hned na začátku druhého kola trefil naskočené koleno a otevřel Poláka na čele. Souboj se opět přesunul na pletivo, kde byl tentokrát aktivní Krt. Ten předváděl kvalitní box, přidával kopy na tělo a zvyšoval tempo. To se muselo zákonitě projevit a po jedné z tvrdých kombinací se rozhodčí rozhodl zápas ukončit. Steven Krt si tak připisuje vítěznou premiéru v organizaci KSW, když ve druhém kole ukončil Borkowskiho na TKO.   

Do boje naskočí také Dominik Humburger, která se utká s Bartoszem Leśkem. V hlavním zápase večera se utká Radoslaw Paczuski vs Laid Zerhouni. Paczuski si po dvou porážkách připsal vítězství nad Kacperem Karskim. Zerhouni zatím v organizaci KSW překvapuje a má na svém dvě vítězství před limitem. Galavečer KSW 98 můžete sledovat zdarma od 19:15 na Tipsport TV nebo na Nova Sport 2 a VOYO. Přenos můžete také zakoupit na stránkách KSW TV.  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *