Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To zní zajímavě! Le Sy prozrazuje, podle jakých pravidel by Sivák v Clash zápasil

To zní zajímavě! Le Sy prozrazuje, podle jakých pravidel by Sivák v Clash zápasil

Sivák

Součástí poslední Clash of the Stars akce byl i čistě sportovní souboj Škop vs Shelby, který nabídl box v malých rukavicích a pořádnou štípanou. Oba borci se do toho totiž vrhli s pořádnou vervou, ale více z výměn měl přeci jen Tyson, který soupeře několikrát poslal do počítání. Jednou však bohužel nejspíš zasáhl i zátylek, po čemž už se Shelby nezotavil a nakonec byl souboj zastaven hned v prvním kole, po kterém přišla zajímavá výzva směrem k Sivákovi.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

„Jsem spokojený na 100 %. Je to sport a klidně to mohlo být naopak a vypnutý jsem mohl být já. Naštěstí při mně stáli Bůh i trenér. Příprava se ukázala. Dostal jsem tam jeden zvedák, který byl hodně nepříjemný. Dělají mi to všichni, jak jsou vyšší. Cpou mi to tam, ale hlava je obouchaná… Víte o tom, že v Čechách jsou dva nejlepší postojáři. Jeden byl Mawar. Ten se mnou skončil, což jste viděli sami. Je tu druhý a má to 29:0. Jeho jméno je Vašek Sivák a chtěl bych ho tady. Vašku, jestli tohle slyšíš, tohle není výzva, ale oznámení. Zápas bude, musí být. Beru tě s respektem, ale jsi hladový po krvi a penězích jako já,“ reagoval Škop na výhru a pohotově vyzval Siváka.

Sivák v minulosti naznačoval, že by se v Clash mohl objevit a nyní je pro to ideální šance, tak uvidíme, zda to dopadne, protože by jistě šlo o hodně zajímavý souboj.




Le Sy naznačuje pravidla

„Ještě to neřešíme. Musíme prvně zjistit, jakou má Vašek smlouvu, jestli vůbec může zápasit jinde, než jenom v RFA. Pokud má exkluzivní smlouvu, tak se budeme bavit s Borisem, jak je to nastavené. Pokud nemá, tak je to na něm, jak se rozhodne. Myslím si, že tam případně nebude jiná varianta než box. Nejspíš ve velkých rukavicích. Tyson do ničeho jiného nepůjde, když to nedělal,“ vysvětlil Le Sy pro kanál Willy Cao, že se případný souboj bude teprve řešit, ale že pokud by na duel Sivák vs Škop došlo, tak by se zřejmě odehrál podle boxerských pravidel. Škop by asi preferoval malé rukavice, ale těm se Sivák s ohledem na zranění spíše vyhýbá, takže by se řešily větší rukavice, které přeci jen dávají výhodu postojářské ikoně. I tak by to však byl hodně zajímavý duel, protože jsme dobře viděli, že si Škop přezdívku Tyson zaslouží. Je totiž tvrdý a hodně divoký, což jsou atributy, kterými vynikal i Železný Mike.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *