Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tupý Tadlánek? Zajícová vrací úder a ostře pálí do manžela a trenéra Chochlíkové

Tupý Tadlánek? Zajícová vrací úder a ostře pálí do manžela a trenéra Chochlíkové

Zajícová Chochlíková Tadlánek




Bojovnic je samozřejmě všeobecně méně než bojovníků, ale i přesto na domácí scéně najdeme celou řadu skvělých jmen, mezi která patří i Monika Chochlíková, kterou jsme viděli působit i v OKTAGONu. Primárně však jde o přední slovenskou postojářku, která má na kontě celou řadu zahraničních úspěchů. Nyní se jí však rýsuje možná výzva na domácí půdě v podobě Veroniky Zajícové, se kterou už prý Monika v minulosti trénovala. Strany se jen nemohou shodnout na tom, jak vlastně trénink proběhl a dopadl.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

„Chtěla bych s ní určitě někdy jít MMA zápas,“ reagoval Veronika Zajícová na dotaz, zda si umí představit souboj s Monikou Chochlíkovou. „Bude to těžké, ale já mám ráda těžké zápasy. Já už jsem s ní trénovala. Bylo to v JMFS v Ostravě. Chodila tam trénovat. Já jsem v té době ještě neměla MMA zápas. Tehdy jsem jí dávala. Byla jsem ve vítězné a dávala jsem jí. Na zemi jsem jí dávala, ale postoj, tam je dobrá. Já třeba postoj vůbec netrénuju. Ruce ano, box umím, ale nohy neumím. 

Jak jsem s ní šla, tak na mě byla naštvaná, že jsem jí dávala v MMA. Druhý den řekla trenérovi, že se mnou chce jít postoj. Nedávalo to vůbec smysl, protože proč se mnou, když já vůbec nedělala postoj. Jeli jsme si tři kola a ta mě chtěla zabít. Vadilo jí, že jsem jí dávala v MMA, tak si to asi potřebovala vybít.“

@palihari386 #mma #mmafighter #trashtalk #music #boxing🥊 #fighter #muaythai #show #eminem #trashtalk #woman #cesko #slovensko @Veronika Fighter Zajícová @Tyson Fury @BOXING🥊🔥 ♬ original sound – Pali Hari888




Jak trénink vypadal?

Níže najdete vyjádření manžela Moniky Chochlíkové Tomáše Tadlánka, který nabídl ochutnávku toho, jak společný trénink vypadal s tím, že prý ještě dodá další záběry, aby si fanoušci mohli udělat obrázek o tom, jak vlastně společný trénink obou bojovnic probíhal.

Trénink samozřejmě není zápas, ale i přesto je převaha slovenské bojovnice znatelná. Navíc, jak Tadlánek níže připomněl, Chochlíková má v rámci MMA prohru jen s Dalisdou, která patří k tomu nejlepšímu, co aktuálně evropské ženské MMA nabízí. Na druhou stranu má Zajícová zápornou bilanci, i když zápasila se jmény, která v komunitě moc zvuk nemají.




Manžel Chochlíkové Tadlánek uvedl věci na pravou míru

To je neuveritelne ako Zajicova klame.

1. Ked spolu trénovali v JMFS, Zajícová mala takmer 100 zápasov v boxe a aj zápas/y v MMA. (na tapology ma napr. zapisany zapas este pred tym ako spolu trenovali v roku 2020). Tak nech neklame, že ešte nemala MMA zápas, keď kaźdý si to môže overiť na tapology, že nehovorí pravdu.

2. Nie, nikdy Zajícová v MMA sparingu Monike nedávala. A to o čom hovorí, tak to nebol postojársky sparing, ale práve ich jediný spoločný tvrdý MMA sparing, ktorý spolu mali počas tréningov v JMFS. Trval 1 a pol kola, lebo Veronika Zajícová dostávala takú bitku, že sa v 2.kole počas sparingu rozplakala a tak sa sparing musel ukončiť. A to som videl vo svojej kariere hocico, ale aby sa niekto rozplakal pocas sparingu, tak este nie.




A ESTE RAZ, NIE, NEBOL TO POSTOJÁRSKY SPARING, ALE MMA SPARING, kde Veronika nevedela vobec nic, ani Moniku dostat na zem. A to Monika vtedy trénovala MMA asi 2-3 mesiace dokopy.

Ked sa vrátime na SVK z Juniorskych MS v Thajsku, hodim celé video, aj ako sa budúca UFC hviezda na ňom rozplakala.

Namiesto vymyslania si pribehov ktore sa nikdy ani nestali by sa budúca UFC hviezda mala sústrediť asi na seba a svoje výkony. Lebo ako športovkyňa Monike nesiaha nikde a vlastne ani v MMA, ktoré pre ňu nikdy nebolo prvoradé. Monika tam má 3:1 a to prehru len s oktagon šampiónkou na body, ktorá je v TOP 20 na svete. Na druhej strane Veronika má skóre 2:3 a to si každú jednú súperku vyberala a ani jedna nemala pozítivne skóre! Takže asi každy s troška IQ chápe aká je realita,“ uvedl Tadlánek na našem FB profilu na pravou míru a slíbil, že ještě dodá kompletní video materiál.




Zajícová vrací úder

„Tadlánek je tupý a asi mu koupím kalendář. Nebo lže, aby ospravedlnil agresivitu své ženy Moniky. Když jsem trénovala s Chochlíkovou (v květnu 2021), tak vyhrála profi zápas v Bellatoru s Jorand. Já měla do té doby za sebou jen amatérský zápas s Krchňavou. Přitom Chochlíková měla rok předtím amatérský zápas s Bulínovou. Pokud Tadlánek trénuje Chochlíkovou stejně idiotsky, jako se orientuje v kalendáři, neměla by mi příprava na zápas s ní zabrat moc času,“ reagovala Zajícová ostře pro MMA memes.

Opravdu se zdá, že se nám před očima rýsuje hodně zajímavý zápas, který by se mohl odehrát například na některé z PML akcí, které kombinují postoj, ale i MMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *