Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Nebylo to divadlo? Clash šéf Le Sy líčí, jak to bylo s Kalubou, který odpadl

Nebylo to divadlo? Clash šéf Le Sy líčí, jak to bylo s Kalubou, který odpadl

Le Sy Clash Kaluba

V Praze se v neděli konal turnaj Clash of the Stars 9, na kterém jsme měli možnost vidět i souboj všichni proti všem, ve kterém se spolu utkalo hned 5 individuí. Nabízelo by se, aby se čtveřice spojila a šla do Dannyho, který byl favoritem, ale nakonec jsme viděli velký chaos, který nabídl i nečekané drama. Kaluba totiž během souboje zkolaboval a musela jej odnést záchranka, což měli mnozí za divadlo, ale evidentně byl skutečně v šoku.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

Začátek nejdelšího souboje v historii Clash of the Stars byl hodně rozpačitý. Pětice totiž hodně dlouho vyčkávala, něž se dala do boje. Jako první to odnesl MaxGreen, který se pustil do Dannyho, který mu uštědřil pohotové KO. Následně nastala hodně zvláštní situace. Lucky Seven poslal úder, který netrefil cíl, ale Kaluba i přesto padl bezvládně k zemi, kde si ho hned vzali do parády zdravotníci. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, že Kaluba simuloval, měl nějaký záchvat a nebo byl zasažen úderem na styl filmu Dr. Strange, tedy mu vyletěla duše z těla. Tak či tak musel být z klece vynesen na nosítkách.

V kleci tak zbyli jen Lucky Seven, Kukisman a Danny, ze kterých nakonec vydržel až to konce Kukisman, který přitom bral zápas na poslední chvíli.

@tezkej.haldar #fy #fyp #viral #clashofthestars #foryou ♬ původní zvuk – Haldař

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)




Le Sy vysvětluje, co se stalo

„Hned jsem viděl, že ho netrefil. Poté jsem si Matoušem psal, jestli je v pořádku a co se vlastně stalo. Prý dostal anafylaktický záchvat nebo něco takového. Byl to nějaký šok nebo záchvat. Bylo to z toho, že se lekl úderu a nebo adrenalinu, nevím. Každopádně to nevypadalo hezky, když ho odnášeli na nosítkách. Je však v pořádku a de facto se mu nic nestalo. Podle mě by to tak dobře nezahrál,“ vysvětlil Le Sy pro kanál Willy Cao, co se vlastně stalo.

Anafylaktický šok to asi nebyl, protože ten je „závažnou, rychle nastupující alergickou reakcí, která může způsobit i smrt. Typicky se projevuje řadou symptomů, mezi něž patří svědivá vyrážka, dušení a nízký krevní tlak. K běžným příčinám patří bodnutí či štípnutí hmyzem nebo požití některých potravin a léků.“

Leda by si Kaluba před soubojem něco „dal“ a nebo se nechal bodnout hmyzem. O nějaký druh šoku nebo záchvatu však nejspíš šlo, protože byl křísen poměrně dlouho. Nabízí se tak tedy otázka, zda se ještě někdy vrátí do boje, pokud má podobné zdravotní problémy. Doufejme, že ne.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *