Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Michal Kotalík pálí zpět do „kret*na“ Cverny a zpochybňuje jeho světové rekordy

Michal Kotalík pálí zpět do „kret*na“ Cverny a zpochybňuje jeho světové rekordy

Kotalík Cverna

Máme za sebou turnaj Clash of the Stars 9, na kterém jsme měli možnost vidět i souboj Cverna vs Kotalík, který by se jistě neztratil ani na jakémkoliv profesionálním turnaji. Moc dlouho však duel netrval. Cverna totiž tvrdě trefil a během pár vteřin byl konec. Počínal si však při tom nedovoleně, takže Kotalíkův tým podal protest, kterému vedení po přezkoumání vyhovělo a vyhlásilo souboj jako bez výsledku, což vyvolalo další výměny.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

„Po podaném protestu týmem Michala Kotalíka a přezkoumání hlavním rozhodčím, byl výsledek zápasu Kotalík vs Cverna změněn na No Contest, což znamená, že výsledek zápasu je anulován,“ potvrdila organizace Clash of the Stars, že s Cvernova výhra mění na souboj bez výsledku, což se vlastně tak trochu čekalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)




Kotalík  má výzvu

S ohledem na to, že je souboj bez výsledku, by se nabízela odveta, kterou zmiňuje i sám Kotalík. „Je to NC a tím pádem se samozřejmě nabízí to, abychom si to dali znovu. Tentokrát bychom si to měli dát v čistém boxu s velkými rukavicemi a nebo v MMA, klasickém MMA. Měli bychom si to dát znovu, protože se to nabízí. Tam už se snad nespleteš. Tam už se snad neutrhneš… Vyzývám tedy Clash a Alexe, až budu mít po zápase, co mám ve Valhalle, tak se může domluvit zápas mezi mnou a Alexem v čistém boxu ve velkých a nebo v MMA rukavicích v klasickém MMA.“




Cverna má špatnou zprávu

„Ach jo, teď jsem slyšel ty tvoje kecy. Kotalíku, Kotalíku. Nevím proč. Děláš z toho, jak kdyby vybuchla nějaká sopka nebo něco. To je konec. Řeknu ti to jednou a naposledy. Kdybys řekl, že se ti ten zápas nelíbil a chceš odvetu, tak bychom přistoupili na odvetu. Mohli jsme si to dát a bylo by to vyřešené. Ne, že kolem toho děláš šaška. Lidi tě zbytečně hejtují. Děláš tam ze sebe zbytečně debila. Na to, jak jsem tě měl rád a jak tě měli rádi lidi, tak ze sebe děláš úplného debila. Už mi nikdy nepiš a neoznačuj mě. Jsi debil. Mohl si mít odvetu. Takhle nemáš vůbec nic a ještě jsi čůrák,“ pálil Cverna ostře do rivala.




Kotalík to nenechal jen tak

„Tak jsme dostali vyjádření od Alexe, kde mi nadává do debilů. Je husté, že někdo jako on, někomu nadává do debilů. To, že tam na mě šišlá jako kretén, nevím proč. Asi proto, že je. Že mám otřes mozku? Měl jsem. Po tom faulu, po té prasárně, kterou ani není schopný přiznat, ta trubice. Zároveň mu závidím, protože je od přírody chráněný od podobných úrazů. Něco jako otřeš mozku se mu stát nemůže. To má dobré. Každopádně mě dokáží pobavit arogantní lidi nebo hodně hloupí lidi a ty jsi mě tedy pobavil dvojnásob. Co popřát? Hodně štěstí a hodně světových rekordů ve skoku do dálky a do výšky. Hodně úspěchů v benchpressu. Tam máš světové rekordy. Přeju hodně úspěchů, ale myslím si, že se ještě potkáme a bude to brzy,“ reagoval Kotalík a upozornil na Cvernovy rekordy. Alex totiž údajně zvedl 305 kg a skočil z místa 7 metrů, což jsou skoro nadlidské výkony.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *