Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Hlavní před-zápas velké karty? OKTAGON veterán Xavier má před sebou velký zápas

Hlavní před-zápas velké karty? OKTAGON veterán Xavier má před sebou velký zápas

Xavier

Organizace OKTAGON MMA před časem potvrdila, že její řady opouští Rafael Xavier, který v rámci organizace stihl 7 zápasů, ze kterých si odnesl 6 výher a 1 prohru. Nestačil jen na Langera, který pak došel až pro prozatímní titul. I Xavier měl šanci bojovat o titul, ale nabídku na souboj s Vémolou odmítl. Po konci v OKTAGONu se spekulovalo o možném přesunu do UFC, ale Kratos nakonec zamířil do Bellatoru, kde ho nyní čeká velký zápas.


VIDEO: Podívejte se, jak vypadal řešený trénink Chochlíková vs Zajícová

Xavier na svých sociálních sítích vehementně naznačoval, že ho čeká přesun do UFC a nebo minimálně do Contender Series, ale to se nakonec nepotvrdilo. Rafael totiž nakonec zamířil do PFL, potažmo Bellatoru, kde už zítra čeká první zápas a je třeba říct, že má před sebou sakra velkou výzvu.

14. září se totiž na Bellator turnaji v Londýně utká s Powellem, který to má 9-1 s tím, že celkem 7 zápasů dokázal ukončit před limitem. Sám byl pak jednou ukončen v rámci turnaje PFL Europe 4, tak uvidíme, s jakou formou se nyní vrátí proti Xavierovi, který naposledy porazil Vinniho ve druhém kole. Ještě předtím svedl hezkou bitvu se Strzelczykem, která však skončila děsivým zraněním.

Xaviera rozhodně nečeká nic snadného, tak uvidíme, jak se mu bude dařit a jak se v nové stáji zapíše. Případná výhra by totiž byla sakra cenná. Obzvlášť, když je souboj hlavním před-zápasem celé akce.




Bellator Champions Series 5: Startovka

Sara Collins vs. Leah McCourt
Simeon Powell vs. Rafael Xavier
Laurynas Urbonavicius vs. Luke Trainer
Marc Diakiese vs. Tim Wilde
Archie Colgan vs. Manoel Sousa
Mike Shipman vs. Eslam Abdul Baset
Joseph Luciano vs. Steven Hill
Ciarán Clarke vs. Zebenzui Ruiz
Darragh Kelly vs. Dmytrii Hrytsenko
Eman Almudhaf vs. Daiane Silva




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *