Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Padne mu k nohám další tělo? Alex Cverna už zná svého dalšího soupeře

Padne mu k nohám další tělo? Alex Cverna už zná svého dalšího soupeře

Cverna

Alex Cverna se v návaznosti na turnaj Clash of the Stars 9 sice přestřeluje s Kotalíkem, který s ohledem na faul a změnu výsledku souboje nabízel odvetu, ale aktuálně má před sebou jiného soupeře, kterého bude chtít jistě tvrdě ukončit.


Bohužel… Le Sy vysvětluje, proč Clash of the Stars končí svou desátou akcí

S ohledem na to, že je Clash souboj bez výsledku, by se nabízela odveta, kterou zmiňuje i sám Kotalík. „Je to NC a tím pádem se samozřejmě nabízí to, abychom si to dali znovu. Tentokrát bychom si to měli dát v čistém boxu s velkými rukavicemi a nebo v MMA, klasickém MMA. Měli bychom si to dát znovu, protože se to nabízí. Tam už se snad nespleteš. Tam už se snad neutrhneš… Vyzývám tedy Clash a Alexe, až budu mít po zápase, co mám ve Valhalle, tak se může domluvit zápas mezi mnou a Alexem v čistém boxu ve velkých a nebo v MMA rukavicích v klasickém MMA.“




Cverna má špatnou zprávu

„Ach jo, teď jsem slyšel ty tvoje kecy. Kotalíku, Kotalíku. Nevím proč. Děláš z toho, jak kdyby vybuchla nějaká sopka nebo něco. To je konec. Řeknu ti to jednou a naposledy. Kdybys řekl, že se ti ten zápas nelíbil a chceš odvetu, tak bychom přistoupili na odvetu. Mohli jsme si to dát a bylo by to vyřešené. Ne, že kolem toho děláš šaška. Lidi tě zbytečně hejtují. Děláš tam ze sebe zbytečně debila. Na to, jak jsem tě měl rád a jak tě měli rádi lidi, tak ze sebe děláš úplného debila. Už mi nikdy nepiš a neoznačuj mě. Jsi debil. Mohl si mít odvetu. Takhle nemáš vůbec nic a ještě jsi čůrák,“ pálil Cverna ostře do rivala.




Cvernu čeká Velký

„Cvernovi v boxu všichni klekají k nohám! Na posledním turnaji RING 12 ukončil soupeře za 21 sekund… Týden zpět to v kleci ukončil za 23 sekund… Suma sumárum dohromady strávil v rukavicích upocenou minutku… Dostaneme se v Plzni přes první kolo?

Jestli udělal pokrok v přípravě zjistí karvinská těžká váha Evžen Velký! Toho si mohl postřehnout proti FAJKBOMBÁM v pražském UNYPu, kterým odolával do druhého kola! Zápas s Lukášem mu tak či tak musel dodat potřebné zkušeností a hlavně změny do dalších bitev!

Vsadil by sis, že ustojí pravačku od Cverminátora, nebo v tomto případě budou padat časové rekordy?  Na tento okamžik se postav a drž telefon v ruce! Bude to jízda!“ potvrdila organizace Patron Boxing souboj Cverna vs Velký, který nás čeká 27.9. na turnaji Ring 13.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patron Boxing (@patronboxing)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *