Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » UFC 306: O´Malley vs Dvalishvili – Analýza, Tipy a Sázky

UFC 306: O´Malley vs Dvalishvili – Analýza, Tipy a Sázky

Je tu další turnaj UFC a s ním i sázkařské okénko. Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme analýzu a tipy na sázky na turnaj UFC 306, kde se v hlavním zápase utkají šampion San O´Malley a Merab Dvalishvili. Na galavečeru v lasvegaském The Sphere se dále představí Alexa Grasso, Valentina Shevchenko, Brian Ortega, Diego Lopes nebo Raul Rosas. Turnaj můžete sledovat v neděli od 01:30 zdarma na TV Tipsport.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Zapojte se s Tipsportem do Megatipovačky a OKTAGON Challenge

Ronaldo Rodriguez vs Ode Osbourne – Rodriguez zvítězí na KO/TKO/Submisi 2,42

Ronaldo Rodriguez by měl být takřka ve všem lepší než Ode Osbourne. Dobře se pohybuje v postoji, má velmi efektivní wrestling, v posledním zápase ukázal výborné kardio a otočil duel s Denysem Bondarem. Osbourne má za sebou dvě porážky, přičemž v posledním souboji nezaznamenal ani jeden signifikantní úder a v předchozím pouhých pět!  

Rodriguez je známý svým agresivním stylem a schopností ukončovat zápasy v postoji i na zemi. Pravděpodobně se bude snažit od začátku vyvíjet tlak a hledat příležitosti k tvrdým úderům nebo k přenesení zápasu na zem, kde se může pokusit o submisi. Osbourne se naopak bude snažit udržet zápas v postoji a využít své neortodoxní údery k tomu, aby Rodrigueze překvapil. Klíčem k tomuto zápasu bude, kdo si dokáže prosadit svůj styl a jelikož má Rodriguez více „zbraní“, kterými by mohl dosáhnout vítězství, tak sázka na ukončení KO/TKO/Submise v kurzu 2,42 dává smysl.  

Brian Ortega vs Diego Lopes – Vítez Ortega 2,36

Během několika málo zápasů Diego Lopes prokázal, že je zajímavým prospektem, který se vyplatí sledovat. Dokáže být nebezpečný ze zad, v klinči i na dálku. Na poměry divize velký a atletický Lopes si je čím dál jistější, že dokáže soupeře ukončit. Lopesova rychlost a chytrost by mu měly dát výhodu v postoji. Víme, že Ortegova obrana v postoji má velké množství děr, ale za to vždy ukáže srdce válečníka a mnohdy dovede zápas do vítězného konce – vzpomeňme na poslední souboj s Rodriguezem. 

Kurz 2,36 na Ortegu je velmi lákavý, když si porovnáme, jakými zápasy prošli oba borci. Zkušenosti tedy budou na straně 33letého Ortegy. Pokud ustojí Lopesův počáteční tlak, mohl by zopakovat Evloevův výkon a vzít Lopese na zem. Na rozdíl od ruského wrestlera však Ortega disponuje efektivním grapplingem, který mu umožňuje ohrozit své soupeře submisemi. Lopes, který je na 13. místě žebříčku pérové váhy, je určitě zajímavý a zábavný zápasník, kterého se vyplatí sledovat, ale bude stačit trojku žebříčku Ortegu?  

TIPY UFC:




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *