Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Clash promotér Le Sy reaguje na zvedání pravic při nástupu Hanky Gelnarové

Clash promotér Le Sy reaguje na zvedání pravic při nástupu Hanky Gelnarové

Clash Le Sy

Deváty turnaj organizace Clash of the Stars měl podtitul Skandál, který dokonale vystihoval situaci. V poslední době se totiž hned kolem celé řady jmen vyrojily skandály, které rezonovaly scénou. Jejich součástí byla i Hanka Gelnarová, která na IG story zvedala pravici za zvuku německé hudby, což vysvětlovala tím, že neví, co je hajlování. Nevěděli to ani fanoušci, kteří jí vítali při nástupu stejným gestem?

Cverna reaguje na rozhodnutí Clash vedení a anulování výsledku souboje s Kotalíkem

Gelnarová svou kauzu vysvětlovala tím, že nevěděla, co gesto zvedání pravice znamená, za což se dočkala ještě další kritiky, protože jde o učivo základní školy a všeobecnou lidskou znalost. Kromě kritiky Gelnarová čelila také mnoha různým vtípkům. „Vtipní“, i když nepovedeně a nechutně, asi chtěli být i fanoušci v hale, kteří při nástupu Gelnarové do titulové bitvy rovněž zvedali pravice, což je zachycené na videu a je to samozřejmě voda na mlýn těch, kteří mluví o tom, že má Clash a jeho tváře negativní vliv nejen na MMA a bojové sporty, ale i na celou společnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REFRESHER Česko (@refreshercz)




Le Sy reaguje

„Bylo tam pár nepěkných situací. Napadá mě třeba, že na tribunách bylo asi 10 lidí, kteří prostě, když nastupovala Hanka, tak zvedali pravici. To jsou proste idioti úplní, magoři nějací. Pořád je to však 10 lidí z 10 000, takže to nebyl nějaký velký problém. Jinak nevím o žádném jiném problému. Nic, co by se posralo. Byl to super galavečer. Užil jsem si to. Po tom promu divokém a skandálním jsme potřebovali něco, co nás vrátí do pozitivna a dobrých emocí a to se povedlo, takže jsme velmi spokojení,“ hodnotil Tomáš Le Sy pro kanál Willy Cao devátý turnaj a vypíchl smutnou situaci, ke které došlo na trubině.




I kvůli podobným skandálům Clash of the Stars končí?

„Možná jste viděli, že ještě dnes tady byl Aleš Bejr. Chtěl se vrátit do zápasu. Chtěl tady stát proti Novotnému. My jsme mu tu šanci už nedali. Myslím si, že těch kličkování, urážek a divadla bylo dost. Aleši, chci tě v kleci na dalším galavečeru! Na našem desátém galavečeru. Budeme stát v kleci ty a já a bude to konec Clash of the Stars a konec Aleše Bejra,“ vyzval Le Sy Bejra a zároveň oznámil konec Clash of the Stars.

O souboji Le Sy vs Bejr se mluví už hodně dlouho, ale stále docházelo k posunům a změnám plánu. Nyní je však nabídka na stole, tak uvidíme, zda Psychopat výzvu přijme a zda případně do souboje nastoupí, protože to nikdy není jisté. Hodně klíčové také bude, jaká se stanová pravidla. Le Sy má totiž jako bývalý profesionální bojovník velkou výhodu, kterou bude třeba nějak vyvážit. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *