Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Kotalík reaguje na kritiku, posměšky od Cverny a změnu výsledku souboje

Kotalík reaguje na kritiku, posměšky od Cverny a změnu výsledku souboje

Kotalík Cverna

Máme za sebou turnaj Clash of the Stars 9, na kterém jsme měli možnost vidět i souboj Cverna vs Kotalík, který by se jistě neztratil ani na jakémkoliv profesionálním turnaji. Moc dlouho však duel netrval. Cverna totiž tvrdě trefil a během pár vteřin byl konec. Počínal si však při tom nedovoleně, takže Kotalíkův tým podal protest, na který nyní vedení jasně reagovalo, což vyvolalo další výměny.


Vašek Sivák pohotově reaguje na Clash výzvu od divokého Tysona Škopa

„Po podaném protestu týmem Michala Kotalíka a přezkoumání hlavním rozhodčím, byl výsledek zápasu Kotalík vs Cverna změněn na No Contest, což znamená, že výsledek zápasu je anulován,“ potvrdila organizace Clash of the Stars, že s Cvernova výhra mění na souboj bez výsledku, což se vlastně tak trochu čekalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)




Kotalík reaguje

„Nechápu, proč dostávám hate za něco, kde jsem v právu a bylo to proti pravidlům, která jsme měli domluvená. My jsme na to pouze poukázali, že prosíme o přezkum. Ten přezkum prokázal, že až ta druhá rána na zemi byla ta vypínací, protože jsem ještě na Alexe koukal po té první ráně. 

Alex mě tam krásně nachytal předním hákem. Zamotal se mi svět. To je pravda. Druhou ránu jsem ještě tak nějak zblokoval, ale padl jsem. V jednom videu jsem říkal, že mě spíše strčil, ale to bylo i v emocích. Trefil mě však krásně hákem. Nevypnul mě. 




Ten hate a nadávky, které dostávám. Naštěstí mám i slušnou vlnu podpory, za což děkuji. Nechápu ty nadávky za to, že jsme poukázali na něco, co bylo těžce proti pravidlům a co defakto ukončilo zápas, který neměl být ukončený. To samé nechápu Alexe, který je zkušený zápasník a dobrý boxer, že něco takového udělá a když už to udělal, že se neomluvil a nepřiznal to. Pak mě ještě pomlouvá a nadává mi,“ reagoval Kotalík na průběh celé situace, která nakonec vedla k anulování souboje.




Clash končí?

„Clash of the Stars míří poprvé do Brna! Ve Winning Group Areně Vás bude už 23. 11. 2024 čekat opravdu nabitá karta a dávka nevšední zápasy, kterou nezažijete nikde jinde!

V hlavním zápase jubilejního galavečera Clash of the Stars se podle pravidel boxu utká Jaromír Soukup s Karlosem Bendou! Jaromír od nás chtěl velkou sportovní výzvu. Má ji mít! Jak podle Vás dopadne souboj s jedním z nejobávanějších bojovníků v Clashi? To se dozvíme už 23. listopadu v Brně! 




Těšit se můžete na známé influencery z celé České i Slovenské republiky. Chybět nebudou ale samozřejmě i zástupci Brna, které dopředu požené vyprodaná hala! Celou zápasovou kartu si samozřejmě odtajníme až na úvodní tiskové konferenci.

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažijete nikde jinde!“ promuje Ticketportal další akci, která se vyprodala během pár hodin.

Promotér Le Sy totiž potvrdil, že lístky na turnaj zmizely během probíhající akce v Praze, takže už bude k dispozici jen několik míst. Úspěchu jistě přispělo i promo a nota, že jde o poslední turnaj, čemuž však většina fanoušků moc nevěří a spíše se čeká rebrand, začátek nové sezóny nebo něco na ten způsob. Jen těžko by totiž Le Sy a jeho společníci opustili lukrativní byznys po desáté akci, když je potenciál bizaru ještě stále nevyčerpaný.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *