Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Souboj s dědkem? Karlos Benda reaguje na kritiku souboje se Soukupem

Souboj s dědkem? Karlos Benda reaguje na kritiku souboje se Soukupem

Benda Soukup Clash

V rámci proběhnuvšího turnaje Clash of the Stars 9 byl oznámen jubilejní desátý turnaj, který se koná na konci listopadu v Brně. Následně bylo také potvrzeno, jaký duel se postará o hlavní zápas. Do boje se totiž vrací mediální magnát Soukup, který změří síly s Clash tváří Bendou, který je za boxerský souboj hodně kritizován. Prý totiž vzal další zápas se „snadným“ soupeřem místo toho, aby kývl na nějakou výzvu. Benda má však pro všechny kritiky jasnou odpověď.

Vašek Sivák pohotově reaguje na Clash výzvu od divokého Tysona Škopa

Tomáš Le Sy na proběhnuvší akci Clash of the Stars 9 oznámil, že jubilejní desátá akce se bude konat na konci listopadu v Brně a že bude poslední akcí organizace Clash of the Stars. Fanoušci tomuto prohlášení samozřejmě nevěří a vyhlíží rebrand, změnu názvu nebo něco podobného, ale o akci mají i přesto evidentně enormní zájem.

Trvalo totiž prý jenom 3 hodiny, než se turnaj vyprodal, což znamená že zmizelo kolem 8 000 lístků, což je znovu husarký kousek, který jen dokazuje, že je o bizar stále zájem. S ohledem na to, že jde o jubilejní akci, se nejspíš dočkáme i hodně speciální startovky, takže se mají fanoušci nejen bizaru na co těšit.




Benda reaguje na kritiku

„Moje nejupřímnější odpověď, proč do toho jdu, je ta, že je to Jaromír Soukup. Je to hlavní zápas Clash of the Stars 10. Dostanu za to nejvíc zaplaceno. Ty kecy o sportovní výzvě… Vy všichni, co tyhle kecy píšete, sáhněte si do svědomí, jestli byste to za tyto prachy nevzali. Jasně, že vzaly,“ cituje Fight Live Bendu.

„Kupuju nový dům a oprav sice není moc, ale peníze se samozřejmě hodí. Kdo by tohle nepřijal? Všichni to budete chtít vidět. I vy, co píšete tyhle kecy, proč peníze na prvním místě… Já jsem za ten zápas hrozně rád, všude mi skáčou čísla, vydělám si díky tomu všude.“

Benda tedy nezastírá, že jsou motivací peníze a pozornost, což je však pochopitelné. Navíc požadované výzvy mohou přijít v budoucnu, takže není kam spěchat.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *