Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Přiostřuje se! Predátor pálí do Bendy a Cverny a má pro ně jasnou výzvu

Přiostřuje se! Predátor pálí do Bendy a Cverny a má pro ně jasnou výzvu

Cverna Benda Záděra

Není to tak dávno, co se spekulovalo o možném souboji Cverna vs Benda, který však v blízké době nedostaneme. Benda totiž bude boxovat se Soukupem a Cvernu čeká box a poté nejspíš Mikulášek, takže se cesty obou borců na nějakou dobu rozejdou. To však nebránilo Predátorovi a otci elitního postojáře, aby je oba vyzval na tvrdý souboj.


Vašek Sivák pohotově reaguje na Clash výzvu od divokého Tysona Škopa

„Dneska mi kamarád posílal jakýsi prapodivný podcast, kde mě dva šašci Benda a tlustý Cverna dehonestovali a odřekli případný zápas, že by se mnou nešli a že bych pro ně nebyl soupeř. Nevím, jaké všechny sračky tam blili. To znamená, že 5.10. oba dva jednoho po druhém chci vidět na Valhalle, kde dostanou oba dva pěkně do držky. Nebudou se vymlouvat na to, že mají bolístky, že budou narážet do čel. Ne! Narazí do mě, do Predátora,“ poslal otec elitního postojáře Patrika Záděry jasnou výzvu směrem k Bendovi a Cvernovi, tak uvidíme, zda dojde na box bez rukavic.




Cvernu čeká Mikulášek?

„Já vůbec nevím, co říkal, protože je hluchý a já mu nerozumím. On však pro mě není překážka. Já jsem na své cestě. Mikulášek bojuje a bojoval i v OKTAGONu. Kamarád nebo ne, já se mu postavím a on bude překážka, kterou zlikviduji během pár vteřin. Jeho box je trapný. Jede jen na pytli. Já jsem tvrdý a mám tvrdé rány. Neukazuju pytel, ten vám nic neudělá. Je to pro mě jen překážka. Chci tu největší výzvu,“ reagoval Cverna na výzvu od Mikuláška a zdůraznil, že Vaška čeká podobný osud jako Kotalíka, tak uvidíme, zda na duel dojde a jak případně dopadne.

Mikuláškovi se totiž v posledním souboji se Sandrem nedařilo, kdy prohrál na diskvalifikaci. Stejný osud však možná čeká i Cvernu, protože si Kotalík podal protest, který má naději na úspěch, protože opravdu došlo k porušení pravidel.




Clash končí?

„Clash of the Stars míří poprvé do Brna! Ve Winning Group Areně Vás bude už 23. 11. 2024 čekat opravdu nabitá karta a dávka nevšední zápasy, kterou nezažijete nikde jinde!

V hlavním zápase jubilejního galavečera Clash of the Stars se podle pravidel boxu utká Jaromír Soukup s Karlosem Bendou! Jaromír od nás chtěl velkou sportovní výzvu. Má ji mít! Jak podle Vás dopadne souboj s jedním z nejobávanějších bojovníků v Clashi? To se dozvíme už 23. listopadu v Brně! 




Těšit se můžete na známé influencery z celé České i Slovenské republiky. Chybět nebudou ale samozřejmě i zástupci Brna, které dopředu požené vyprodaná hala! Celou zápasovou kartu si samozřejmě odtajníme až na úvodní tiskové konferenci.

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažijete nikde jinde!“ promuje Ticketportal další akci, která se vyprodala během pár hodin.

Promotér Le Sy totiž potvrdil, že lístky na turnaj zmizely během probíhající akce v Praze, takže už bude k dispozici jen několik míst. Úspěchu jistě přispělo i promo a nota, že jde o poslední turnaj, čemuž však většina fanoušků moc nevěří a spíše se čeká rebrand, začátek nové sezóny nebo něco na ten způsob. Jen těžko by totiž Le Sy a jeho společníci opustili lukrativní byznys po desáté akci, když je potenciál bizaru ještě stále nevyčerpaný.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *