Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vašek Sivák pohotově reaguje na Clash výzvu od divokého Tysona Škopa

Vašek Sivák pohotově reaguje na Clash výzvu od divokého Tysona Škopa

Sivák Škop Clash

Součástí poslední Clash of the Stars akce byl i čistě sportovní souboj Škop vs Shelby, který nabídl box v malých rukavicích a pořádnou štípanou. Oba borci se do toho totiž vrhli s pořádnou vervou, ale více z výměn měl přeci jen Tyson, který soupeře několikrát poslal do počítání. Jednou však bohužel nejspíš zasáhl i zátylek, po čemž už se Shelby nezotavil a nakonec byl souboj zastaven hned v prvním kole, po kterém přišla zajímavá výzva.


Krvácení do mozku? Kotalík reaguje na KO prohru s Cvernou a informuje o protestu

„Jsem spokojený na 100 %. Je to sport a klidně to mohlo být naopak a vypnutý jsem mohl být já. Naštěstí při mně stáli Bůh i trenér. Příprava se ukázala. Dostal jsem tam jeden zvedák, který byl hodně nepříjemný. Dělají mi to všichni, jak jsou vyšší. Cpou mi to tam, ale hlava je obouchaná… Víte o tom, že v Čechách jsou dva nejlepší postojáři. Jeden byl Mawar. Ten se mnou skončil, což jste viděli sami. Je tu druhý a má to 29:0. Jeho jméno je Vašek Sivák a chtěl bych ho tady. Vašku, jestli tohle slyšíš, tohle není výzva, ale oznámení. Zápas bude, musí být. Beru tě s respektem, ale jsi hladový po krvi a penězích jako já,“ reagoval Škop na výhru a pohotově vyzval Siváka.

Sivák v minulosti naznačoval, že by se v Clash mohl objevit a nyní je pro to ideální šance, tak uvidíme, zda to dopadne a případně podle jakých pravidel.




Sivák stručně reaguje

„Tenhle kluk je snadná práce,“ reagoval Vašek Sivák na svém IG profilu. Elitní postojář byl nedávno hostem Clash akce, která se konala v Ostravě, kde potvrdil, že pokud se mu budou líbit podmínky, tak se souboji v rámci bizarní stáje nebrání.

V zákulisí se navíc proslýchá, že už je souboj v podstatě domluvený a že by na něj mělo opravdu dojít dle pravidel boxu v malých rukavicích, což by slibovalo sakra zajímavou podívanou. Pokud totiž borci budou mít „jen“ ruce, tak by mohlo jít o relativně vyrovnaný duel, protože je jasné, že v plných postojových pravidlech a ve velkých rukavicích nemá Sivák většinou žádnou konkurenci.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *