Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Psychopat Aleš Bejr pohotově reaguje na přímou výzvu od promotéra Le Syho

Psychopat Aleš Bejr pohotově reaguje na přímou výzvu od promotéra Le Syho

Bejr Le Sy Clash

O hlavní zápas deváté Clash of the Stars akce se měl původně postarat duel Bejr vs Novotný, na který však nakonec nedošlo. Bejr se totiž zranil a ze zápasu odstoupil, ale následně se o něj zase hlásil. Vedení mu však už šanci nedalo. Do boje se však ještě může podívat. Vyzval ho totiž sám Le Sy, na což Bejr pohotově reagoval.

Krvácení do mozku? Kotalík reaguje na KO prohru s Cvernou a informuje o protestu

„Možná jste viděli, že ještě dnes tady byl Aleš Bejr. Chtěl se vrátit do zápasu. Chtěl tady stát proti Novotnému. My jsme mu tu šanci už nedali. Myslím si, že těch kličkování, urážek a divadla bylo dost. Aleši, chci tě v kleci na dalším galavečeru! Na našem desátém galavečeru. Budeme stát v kleci ty a já a bude to konec Clash of the Stars a konec Aleše Bejra,“ vyzval Le Sy Bejra a zároveň oznámil konec Clash of the Stars.

O souboji Le Sy vs Bejr se mluví už hodně dlouho, ale stále docházelo k posunům a změnám plánu. Nyní je však nabídka na stole, tak uvidíme, zda Psychopat výzvu přijme a zda případně do souboje nastoupí, protože to nikdy není jisté.




Bejr reaguje

„Le Sýček mě vyzval na Clash, který má údajně končit. Sám jsem z toho jelen. Vyzval mě do Brna na desátou akci. Já a Le Sýček MMA zápas? Přijde mi trochu zajímavé a zvláštní, že já už ho vyzývám asi rok, minimálně, napadám ho, nadáváme si a najednou mě vyzývá. Já jsem přitom ani nebyl vpuštěn na turnaj. Žena mi řekla, ať se na všechny vyseru, protože Clash prostředí je velice toxické a závadné. Jsou tma různé intriky, pomluvy, píčoviny a tak dále. Radila mi, abych se na to vysral. Já však říkám, že dám zápas s Le Sýčkem a poté se na to vyseru. Clash bude stejně končit. Poslední zápas a je mi jedno, jestli bude hlavní a nebo ne. Tak si to s ním dám ne? 

Žena tomu není moc nakloněná a radí, abych se na celý Clash vysral. Nicméně já mám jinou vizi. Moje vize se jmenuje – jdeme do toho. To je moje vize. Le Sýček si určil pravidla MMA, což je vynikající. Teď má kolem 90 kg, takže se spravím. Má to být někdy na konci roku. Pokud mi s tím žena nenakope prdel brutálně, tak ať mě Le Sýček pomlátí a zřejmě se ukončí Clash. Je to vyřešené,“ reagoval Bejr na výzvu, takže to vypadá, že máme na stole zápas Le Sy vs Bejr.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *