Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Novotný reaguje na výhru nad unaveným náhradníkem Godlou

Novotný reaguje na výhru nad unaveným náhradníkem Godlou

Novotný Godla

O hlavní zápas deváté Clash of the Stars akce se postaral náhradní souboj Novotný vs Godla. Bejr se totiž zranil a odstoupil a i když se pak znovu hlásil o zápas, tak ho už nedostal. Novotný tak měl poměrně snadný úkol, protože herec Godla bral zápas na poslední chvíli, takže neměl kondici, což se projevilo v pauze mezi prvním a druhým kolem, kdy Godla vzdal.

Krvácení do mozku? Kotalík reaguje na KO prohru s Cvernou a informuje o protestu

„Cítím obrovský respekt k soupeři. Děkuji Zdeňkovi, že to vzal. Vím, že jste chtěli vidět jiného soupeře a poraženého, ale to neovlivním. Moc si vážím přístupu Zdeňka a děkuji všem, kteří mi drželi palce. Děkuji Spejblovi a zdravím Řeporyje. Respektuji všechny, kteří hýbou prdelí. Tady každý někoho vyzývá, ale já mám nyní před sebou státnice. Musím si dobře rozmyslet, co bude. Poslední dva měsíce jsem věnoval boxu. Bylo to hezké seznámení a budu v tom pokračovat, ale nevím… Potřebujete někoho, kdo mě zbije. Pan Le Sy jedná s masovými vrahy a Vémolou, takže někoho najdeme. 

Spejblem jsem byl vycvičený zabít kohokoliv, kdo se se mnou postaví do ringu, ale box sám o sobě byl moc náročný. Smekám před všemi, kteří se věnují bojovým sportům. Respekt každému a Zdeňkovi,“ reagoval Novotný na výhru a naznačil, že by mohl v bojování pokračovat, ale bude třeba najít vhodného soupeře.




Clash končí?

„Clash of the Stars míří poprvé do Brna! Ve Winning Group Areně Vás bude už 23. 11. 2024 čekat opravdu nabitá karta a dávka nevšední zápasy, kterou nezažijete nikde jinde!

V hlavním zápase jubilejního galavečera Clash of the Stars se podle pravidel boxu utká Jaromír Soukup s Karlosem Bendou! Jaromír od nás chtěl velkou sportovní výzvu. Má ji mít! Jak podle Vás dopadne souboj s jedním z nejobávanějších bojovníků v Clashi? To se dozvíme už 23. listopadu v Brně! 




Těšit se můžete na známé influencery z celé České i Slovenské republiky. Chybět nebudou ale samozřejmě i zástupci Brna, které dopředu požené vyprodaná hala! Celou zápasovou kartu si samozřejmě odtajníme až na úvodní tiskové konferenci.

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažijete nikde jinde!“ promuje Ticketportal další akci, která se vyprodala během pár hodin.

Promotér Le Sy totiž potvrdil, že lístky na turnaj zmizely během probíhající akce v Praze, takže už bude k dispozici jen několik míst. Úspěchu jistě přispělo i promo a nota, že jde o poslední turnaj, čemuž však většina fanoušků moc nevěří a spíše se čeká rebrand, začátek nové sezóny nebo něco na ten způsob. Jen těžko by totiž Le Sy a jeho společníci opustili lukrativní byznys po desáté akci, když je potenciál bizaru ještě stále nevyčerpaný.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *