Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Že by? Sivák dostal od Clash of the Stars bombardéra zajímavou výzvu

Že by? Sivák dostal od Clash of the Stars bombardéra zajímavou výzvu

Sivák

Součástí poslední Clash of the Stars akce byl i čistě sportovní souboj Škop vs Shelby, který nabídl box v malých rukavicích a pořádnou štípanou. Oba borci se do toho totiž vrhli s pořádnou vervou, ale více z výměn měl přeci jen Tyson, který soupeře několikrát poslal do počítání. Jednou však bohužel nejspíš zasáhl i zátylek, po čemž už se Shelby nezotavil a nakonec byl souboj zastaven hned v prvním kole, po kterém přišla zajímavá výzva.


Krvácení do mozku? Kotalík reaguje na KO prohru s Cvernou a informuje o protestu

„Jsem spokojený na 100 %. Je to sport a klidně to mohlo být naopak a vypnutý jsem mohl být já. Naštěstí při mně stáli Bůh i trenér. Příprava se ukázala. Dostal jsem tam jeden zvedák, který byl hodně nepříjemný. Dělají mi to všichni, jak jsou vyšší. Cpou mi to tam, ale hlava je obouchaná… Víte o tom, že v Čechách jsou dva nejlepší postojáři. Jeden byl Mawar. Ten se mnou skončil, což jste viděli sami. Je tu druhý a má to 29:0. Jeho jméno je Vašek Sivák a chtěl bych ho tady. Vašku, jestli tohle slyšíš, tohle není výzva, ale oznámení. Zápas bude, musí být. Beru tě s respektem, ale jsi hladový po krvi a penězích jako já,“ reagoval Škop na výhru a pohotově vyzval Siváka.

Sivák v minulosti naznačoval, že by se v Clash mohl objevit a nyní je pro to ideální šance, tak uvidíme, zda to dopadne a případně podle jakých pravidel.




Clash končí?

„Clash of the Stars míří poprvé do Brna! Ve Winning Group Areně Vás bude už 23. 11. 2024 čekat opravdu nabitá karta a dávka nevšední zápasy, kterou nezažijete nikde jinde!

V hlavním zápase jubilejního galavečera Clash of the Stars se podle pravidel boxu utká Jaromír Soukup s Karlosem Bendou! Jaromír od nás chtěl velkou sportovní výzvu. Má ji mít! Jak podle Vás dopadne souboj s jedním z nejobávanějších bojovníků v Clashi? To se dozvíme už 23. listopadu v Brně! 




Těšit se můžete na známé influencery z celé České i Slovenské republiky. Chybět nebudou ale samozřejmě i zástupci Brna, které dopředu požené vyprodaná hala! Celou zápasovou kartu si samozřejmě odtajníme až na úvodní tiskové konferenci.

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažijete nikde jinde!“ promuje Ticketportal další akci, která se vyprodala během pár hodin.

Promotér Le Sy totiž potvrdil, že lístky na turnaj zmizely během probíhající akce v Praze, takže už bude k dispozici jen několik míst. Úspěchu jistě přispělo i promo a nota, že jde o poslední turnaj, čemuž však většina fanoušků moc nevěří a spíše se čeká rebrand, začátek nové sezóny nebo něco na ten způsob. Jen těžko by totiž Le Sy a jeho společníci opustili lukrativní byznys po desáté akci, když je potenciál bizaru ještě stále nevyčerpaný.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *