Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Alex Cverna reaguje na demolici Kotalíka a už se mu hlásí další OKTAGON veterán

Alex Cverna reaguje na demolici Kotalíka a už se mu hlásí další OKTAGON veterán

Cverna

V Praze se včera konal turnaj Clash of the Stars 9, na kterém jsme měli možnost vidět i souboj Cverna vs Kotalík, který by se jistě neztratil ani na jakémkoliv profesionálním turnaji. Moc dlouho však duel netrval. Cverna totiž tvrdě trefil a během pár vteřin byl konec.


VIDEO: Alex Cverna děsivě zdemoloval Kotalíka, ale zásadně porušil pravidla

„Jsem tady nový, ale všem vám tady udělám peklo. Budou to jatka. Tohle je vzkaz pro všechny profíky – budou jatka! Tenhle hák je osvědčená zbraň mého trenéra, se kterým jsme to pilovali. Makali jsme na to. Nedá se nic dělat, je to tvrdé. Tohle je tvrdý sport. Příprava je často těžší než samotný zápas. Tohle byla jen třešnička. Každý zápas, výhra nebo prohra, je výsledek tvrdé práce. Děkuji trenérovi, který mě zlepšuje. Jdeme dál. Bude to jen lepší a lepší. Děkuji taky všem fanouškům. Jsem tady a garantuji, že Clash povýšíme na nejvyšší level. Takhle to bude pokračovat,“ reagoval Cverna na výhru nad Kotalíkem.

Cverna navíc v Clash nekončí, protože ho evidentně čeká souboj s Vaškem Mikuláškem, což zní hodně zajímavě. „Jsem tady kvůli Alexovi. Je to zkušený bojovník a veterán. Všechna čest, takhle Michala ukončit. Nečekal jsem to. Předpokládal jsem, že Kotalík vyhraje a dáme si odvetu. Alex je však tvrdý a teď to dokázal. Na zápas se moc těším,“ rozpovídal se Mikulášek, který přišel do klece, aby Cvernu vyzval.




Clash končí?

„Clash of the Stars míří poprvé do Brna! Ve Winning Group Areně Vás bude už 23. 11. 2024 čekat opravdu nabitá karta a dávka nevšední zápasy, kterou nezažijete nikde jinde!

V hlavním zápase jubilejního galavečera Clash of the Stars se podle pravidel boxu utká Jaromír Soukup s Karlosem Bendou! Jaromír od nás chtěl velkou sportovní výzvu. Má ji mít! Jak podle Vás dopadne souboj s jedním z nejobávanějších bojovníků v Clashi? To se dozvíme už 23. listopadu v Brně! 




Těšit se můžete na známé influencery z celé České i Slovenské republiky. Chybět nebudou ale samozřejmě i zástupci Brna, které dopředu požené vyprodaná hala! Celou zápasovou kartu si samozřejmě odtajníme až na úvodní tiskové konferenci.

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažijete nikde jinde!“ promuje Ticketportal další akci, která se vyprodala během pár hodin.

Promotér Le Sy totiž potvrdil, že lístky na turnaj zmizely během probíhající akce v Praze, takže už bude k dispozici jen několik míst. Úspěchu jistě přispělo i promo a nota, že jde o poslední turnaj, čemuž však většina fanoušků moc nevěří a spíše se čeká rebrand, začátek nové sezóny nebo něco na ten způsob. Jen těžko by totiž Le Sy a jeho společníci opustili lukrativní byznys po desáté akci, když je potenciál bizaru ještě stále nevyčerpaný.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *