Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Psychopat Bejr „nečekaně“ otočil a má vzkaz pro Novotného a Clash?

Psychopat Bejr „nečekaně“ otočil a má vzkaz pro Novotného a Clash?

Mnozí měli za to, že byl spor Cverna vs Bejr další domluvenou komedií a dokonce se vysmívali těm, kteří věřili, že šlo o skutečnou potyčku. U Clash of the Stars totiž člověk nikdy neví, ale nakonec to dopadlo tak, že se Pavel Novotný postaví proti Zdeňku Godlovi. Bejr však na poslední chvíli zřejmě otočil…


Kurzy na Clash of the Stars? Fanoušci se přeci jen dočkají!

Náhradním soupeřem Novotného je herec Zdeněk Godla, kterého mohou fanoušci znát například ze seriálu Most. Špatnou zprávou však je, že má jen minimální zkušenosti s bojovými sporty, takže bude souboj nejspíš hodně jednoznačný, což předpověděl i Bejr. Novotný je močka, ale myslím si, že Godla je absolutně boxem nepolíbený, takže prohraje v 1. kole,“ řekl Bejr pro Expres.

Bejr však na poslední chvíli otočil a zápas s Novotným chce! „Nazdar vy močálové, přijel jsem do Prahy, protože chci zápasit s Pavlem Novotným. Ač jsem zraněný, tak každopádně teď je rukavice na tvé straně. Pavle vyjádři se, samozřejmě ať se vyjádří i celý Clash – Lesíčku, Spíkříčku. Já jsem tady připravený a čekám! Kdo to chce, tak dejte lajkos,“ prohlásil Bejr ve videu na Instagramu.




 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Aleš Bejr (@alesbejr)

Le Sy byl hodně kyselý

„Ještě ve čtvrtek jsme byli s Alešem dohodnutí, že ten zápas platí. Dvě hodiny zpět však napsal SMS, že ho bolí za krkem a že zápas ruší. Vzhledem k tomu, jak se Aleš chová a jak v jednom kuse napadá lidi kolem sebe – mě, Jakuba Jíru, nebo soupeře Filipa Grznára, kterého napálil na vážení a udělal mu tržnou ránu. Napadení ze strany Aleše byla celá řada, ale tentokrát dostal dvě facky on. Dostal je od chlapa, který je podobně urostlý jako on, tedy od Alexe Cverny.

Aleš se najednou urazil a ze zápasu vycouval jako malá školačka. Nemyslel jsem si, že člověk s přezdívkou Psychopat je schopný si udělat takovou ostudu a zachovat se takhle. Udělejte si obrázek každý sám. Na nás organizaci i vás fanoušky se vykašlal a zápas s Pavlem Novotným odpískal,“ reagoval promotér Le Sy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *