Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kurzy na Clash of the Stars? Fanoušci se přeci jen dočkají!

Kurzy na Clash of the Stars? Fanoušci se přeci jen dočkají!

Dnes se koná další galavečer bizarní organizace Clash of the Stars, která však před samotným turnajem musela řešit řadu kontroverzních událostí a situací, do kterých celou organizaci dostávají samotní účinkující, na které vyplouvají různé choulostivé věci.


Moderní Bruce Lee! Komunita reaguje na Johnsonův odchod z MMA

Byť se to některým fanouškům nemusí líbit, tak momentálně převládá přání, aby se na zápasy Clash of the Stars dalo vsázet. Po nedávných incidentech a kontroverzí, však sázkové společnosti kurzy na turnaje Clash of the Stars stáhly. To už ovšem neplatí, protože společnost Tipsport částečně vyhověla přáním nejen své sázkařské komunity. I k nám se sbíhaly zprávy, ve kterých fanoušci poptávali kurzy na dnešní turnaj. 

Společnost Tipsport tedy přeci jen kurzy vypsala, i když ne celý turnaj. Samozřejmě chybí deathmatch pěti lidí, který je pro kteroukoli sázkovou kancelář velmi nebezpečný. Dále chybí zápas Opata, který momentálně čelí závažným obviněním. Společnost Tipsport také nevypisuje doplňkové sázky, tudíž si může vsadit čistě na vítězství. Navíc na většinu zápasů je limit 5 000,-. 

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *