Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Promotér Tomáš Le Sy líčí, jaké má Clash of the Stars vztahy s RedFace

Promotér Tomáš Le Sy líčí, jaké má Clash of the Stars vztahy s RedFace

Clash of the Stars RedFace

Na domácí scéně se v poslední době neobjevila jen jedna bizarní organizace, ale rovnou dvě. Po vzoru Clash of the Stars, které dokázalo zaplnit evidentní díru na trhu, se totiž do akce vrhlo i RedFace, které mělo hodně velké porodní bolesti, takže se z fackované a mixu bizaru a profesionálních zápasů transformovalo na čistý bizar, takže můžeme vídat existence, jako je Droběna a další. Jaké vztahy však organizace mezi sebou mají?


Hezké gesto! Alex Cverna odhaluje, na co věnuje tučnou Clash pokutu

„Kamarádi nebudeme a nejsme. Historie je taková, že zástupci RedFace se s námi snažili vyjednávat a chtěli se kamarádit. Chtěli se možná po našich zádech trochu vyšplhat výš. Hned jsme zjistili, jak fungují, jak lidem lžou a jak se snaží přetahovat. Místo toho, aby vytvářeli své tváře, tak jen lanaří ty naše. Od té doby jsme od nich dali ruce pryč. Pokusů o přetažení bylo spoustu. Není důvod se s nimi nějak dále bavit a zaobírat se jimi,“ uvedl Tomáš Le Sy v rozhovoru pro eXtra.cz.

Paradoxně však dnes dostaneme souboj Novotný vs Godla, který se původně plánoval v rámci RedFace jako fackovaná. Stejně tak měl být původně souboj Škop vs Růžička 2 součástí RedFace, ale poté se s ním počítalo v Clash, což ale nakonec nedopadlo a Škop se místo Mawara utká se Shelbym.




Le Sy na ztrátu Bejra reagoval hodně kysele

„Ještě dnes jsme byli s Alešem dohodnutí, že ten zápas platí. Dvě hodiny zpět však napsal SMS, že ho bolí za krkem a že zápas ruší. Vzhledem k tomu, jak se Aleš chová a jak v jednom kuse napadá lidi kolem sebe – mě, Jakuba Jíru, nebo soupeře Filipa Grznára, kterého napálil na vážení a udělal mu tržnou ránu. Napadení ze strany Aleše byla celá řada, ale tentokrát dostal dvě facky on. Dostal je od chlapa, který je podobně urostlý jako on, tedy od Alexe Cverny.

Aleš se najednou urazil a ze zápasu vycouval jako malá školačka. Nemyslel jsem si, že člověk s přezdívkou Psychopat je schopný si udělat takovou ostudu a zachovat se takhle. Udělejte si obrázek každý sám. Na nás organizaci i vás fanoušky se vykašlal a zápas s Pavlem Novotným odpískal,“ reagoval promotér Le Sy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *