Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Plivance a ostrá slova? Adesanya měl konflikt na ulici, který zamíří k policii

Plivance a ostrá slova? Adesanya měl konflikt na ulici, který zamíří k policii

Adesanya

Bývalý šampion střední váhy Israel Adesanya se v minulosti hodně vysmíval Jonu Jonesovi za jeho eskapády, ale sám se hned několikrát dostal do střetu se zákonem. Není to tak dávno, co byl přistižen při řízení pod vlivem, za což byl náležitě potrestán. Nyní nechybělo moc k tomu, aby se Adesanya na ulici popral s neznámým mužem, který byl připravený jít do boje.


Problémy nekončí! Clash 9 na poslední chvílí hlásí další nepříjemnou ztrátu

Sociálními sítěmi poslední dny kolovalo video, na kterém se Adesanya na ulici u svého auta hádá s neznámým mužem. Hádka je hodně vyhrocená, ale na údery nakonec nedošlo. Údajně však Adesanya muže poplival, což se teď možná vysvětlilo.

„Po incidentu, ke kterému došlo ve středu, kdy na mě vyletěl neznámý muž na ulici, jsem extrémně zklamaný. Urážel mě, měl rasistické poznámky a chtěl se prát. Už jsme v souvislosti s tím kontaktovali policii a budeme vznášet obvinění,“ nechal se slyšet Adesanya, který má v takových případech hodně omezené možnosti. Jako trénovaný profesionál se totiž nemůže jen tak prát na ulici, takže zůstalo jen u ostrých slov, která však nejspíš budou mít ještě dohru.




Adesanya byl v posledním souboji zraněný?

„Možná byl Adesanya nějak zraněný, nevím. Všiml jsem si, že hrozně málo kopal. Jeho vnitřní low kick je přitom extra nebezpečný a jedovatý. Přitom v něm během zápasu nepokračoval. Používal jenom ruce, což je u něj neobvyklé,“ nabídl Alex Pereira analýzu zápasu, na kterou rival pohotově reagoval.

„Je zvláštní, jak mě tenhle týpek zná. Je to jak kdybychom oba strávili studováním toho druhého doslova hodiny před každým vzájemným zápasem. Asi to tak bude,“ reagoval Adesanya, který přímo nepotvrdil zranění, ale naznačil, že Pereirova hypotéza nebyla nijak mimo.

Izzy v souboji hned několikrát podklesl, takže je možné, že ho trápilo nějaké zranění nohy, které se pak propsalo do jeho výkonu. Sám se o tom však zatím více nezmiňoval.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *