Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Hezké gesto! Alex Cverna odhaluje, na co věnuje tučnou Clash pokutu

Hezké gesto! Alex Cverna odhaluje, na co věnuje tučnou Clash pokutu

Cverna

Mnozí měli za to, že byl spor Cverna vs Bejr další domluvenou komedií a dokonce se vysmívali těm, kteří věřili, že šlo o skutečnou potyčku. U Clash of the Stars totiž člověk nikdy neví, ale nakonec to dopadlo tak, že Bejr opravdu zápasit nebude, což je samozřejmě pro galavečer a celou organizaci obrovská ztráta, takže se není čemu divit, že promotér Le Sy oznámil trest, který však Cverna otočil v dobrý skutek.


Problémy nekončí! Clash 9 na poslední chvílí hlásí další nepříjemnou ztrátu

„Tím, kdo Alešovi uštědřil facky, byl Alex Cverna. Vznikla tedy otázka, co s ním? Bude zápasit a za jakých podmínek? Ano, Alex zápasit bude. Ten zápas se neruší. Musí tam však samozřejmě nastat finanční pokuta, protože následky činu byly poměrně velké. Bude tam tedy pokuta pro Alexe, ale zápas s Kotalíkem platí,“ potvrdil Tomáš Le Sy na B4THECLASH, že na souboji Cverna vs Kotalík se nic nemění, ale že na Alexe čeká pokuta.

Alexe tedy čeká pokuta, kterou se však OKTAGON veterán, kterého čeká souboj s Kotalíkem, rozhodl hezky otočit v dobré gesto. Pokutu totiž věnuje na dobrou věc, což je rozhodně chvályhodné,




„Lidi, já chci říct jen jedno, aby to bylo ponaučení pro všechny – mělo by se pomáhat dětem. Pro mě to byla zásadní věc. Na pokutu samozřejmě přistoupím. Kdyby mi nešli na ruku, tak souboj zruším. Pokutu, kterou jsem dostal a která se pohybuje v desítkách tisíc, takže to není jen 10 tisíc, ale pohybuje se v desítkách tisíc, chci věnovat dětem, které bojují s rakovinou. Chci jim věnovat celou částku. Myslím, že všichni lidé by se měli zamyslet a dětem pomoct. A je jedno, jestli je to koruna, deset a nebo stovka. Jako Feferonka Tým a Clash věnujeme pokutu dětem, aby jim to trochu pomohlo,“ odhalil Alex Cverba Bohulibý plán. Ze sporu z Bejrem tak nakonec přeci jen vzejde něco dobrého, což je dobře.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *