Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Problémy nekončí! Clash 9 na poslední chvílí hlásí další nepříjemnou ztrátu

Problémy nekončí! Clash 9 na poslední chvílí hlásí další nepříjemnou ztrátu

Clash

Kdyby jen vedení organizace Clash of the Stars tušilo, jaký bič si na sebe uplete, když dá deváté akci, která se koná tuto sobotu v Praze, podtitul Skandál. Skandály jsem totiž dostali a bylo jich opravdu hodně. Homofobní Samir, hajlující Gelnarová, Novby a Bukys a jejich kontakty s nezletilými, Opat a obvinění z vynuceného styku a další a další kauzy, které se šíří sociálními sítěmi. Nyní k nim navíc přibyla další, která se týká kontroverzního streamera, který nakonec bojovat nebude.


VIDEO: Mawar a pravice Gelnárové jako součást plánu? Clash odhaluje další povedené promo

Streamer Brunclík je hodně kontroverzní sám o sobě. Svou „kariéru“ si totiž vystavěl na své ubohé existenci a protloukání se životem. Lidé zkrátka rádi sledují individua trpět, což Brunclík dokonale splňuje. V souvislosti s Brunclíkem se navíc spekuluje o prohřešcích v minulosti, ale jeden se objevil i nyní bezprostředně před akcí. Brunclík si chtěl totiž prý zatrénovat, což skončilo nemocnicí a šitím. Verze, jak k celé situaci došlo, se dost liší. Brunclík tvrdí, že šlo o nešťastnou náhodu. Podle dívky však Brunclík poslal tvrdou ránu, která se musela šít. Obě vyjádření najdete ve videu níže, takže si můžete udělat obrázek.




Brunclík nakonec na turnaji nebude

„Náhradník. Ze zdravotních důvodů nemůže Jan Brunclík nastoupit a proto na poslední chvíli naskakuje Kukisman, aby se pokusil zvítězit v tomto fenomenálním zápase!“ potvrdilo vedení, že Brunclík nakonec na turnaji nebude a místo něj do speciálního zápasu „všichni proti všem“ nasakuje Kukis, kterého už z Clash známe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)

Favoritem souboje však i nadále zůstává Danny z TV Twix, který je na YouTube scéně známou tváří s pokřivenou morálkou.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *