Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Nepříjemná rána! RFA hlásí ztrátu a Leo Brichta je bohužel bez soupeře

Nepříjemná rána! RFA hlásí ztrátu a Leo Brichta je bohužel bez soupeře

Brichta

Český zápasník Leo Brichta měl donedávna potvrzený další titulový zápas! Poté, co neuspěl v organizaci KSW, kde se utkal o prozatímní pás lehké váhy s Valeriou Mirceou, se chystal na souboj o titul na domácí scéně. V rámci speciálního RFA x IAF turnaje se totiž měl utkat s Mezhidovem, ale ten je nakonec bohužel ze hry, což je hodně nepříjemné pro Lea i obě organizace, protože přišly o skvělého bojovníka a souboj.


OKTAGON 60 Vážení: Bohužel 2 hříšníci a další úplně zbytečné napadení

Brichta se na domácí scénu vrací po delší pauze. Poslední zápasy absolvoval v polské KSW, kde jeho jízdu zastavil až moldavský vlk Valeriu Mircea, který ve fyzicky náročném souboji českého bojovníka ukončil ve 4. kole na submisi. Brichta však na další titulovou šanci nemusel čekat dlouho. Původně se měl utkat s šampionem lehké váhy organizace RFA Arbim Mezhidovem, ale ten tři týdny před turnajem hlásí zranění. 

„Navzdory veškeré snaze to nakonec nevyšlo. Šampion lehké váhy RFA Arbi Mezhidov nenastoupí do své první obhajoby. Rakouský bombardér měl už po titulovém souboji s  Martinem Horínkem zdravotní problémy  a ty se opět probudily před zářijovou obhajobou.

Leo Brichta je však zdravý jako ryba a v nejbližší době oznámíme jméno náhradního soupeře. 28. září tak uvidíme všechny 4 hlavní české hvězdy. Václav Sivák, Matěj Kozubovský, Patrik Záděra a Leo Brichta nadále pokračují ve svých přípravách,“ potvrdila organizace RFA, že je Mezhidov bohužel ze hry, ale že je připravená náhrada, která by se měla brzy oznámit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *