Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Mawar a pravice Gelnárové jako součást plánu? Clash odhaluje další povedené promo

VIDEO: Mawar a pravice Gelnárové jako součást plánu? Clash odhaluje další povedené promo

Clash

Jestli organizace Clash of the Stars v něčem vyniká, tak to jsou trailery na jednotlivé turnaje, které jsou vždy originální a tematicky zpracované podle podtitulu dané akce. Tentokrát je to „Skandál“, takže jsme se dozvěděli, že zadržení Mawara nebo hajlování Gelnárové bylo součástí ďábelského plánu. Však se níže podívejte sami.


Výkalometka Nikola Lauberová vrací úder „sluníčkové“ Gelnarové, která hrozila zbitím

Hlavní postavou traileru a celé blížící se akce je samozřejmě Pavel Novotný, kterému však sekundují téměř všechny tváře devátého turnaje, který nás čeká už v sobotu v Praze. Karta sice v poslední době doznala hodně změn, ale stále nabízí bizarní a vlastně i sportovní podívanou, protože dojde na duely Kotalík vs Cverna nebo Škop vs Shelby.




Na akci  nakonec chybí Bejr

„Ještě dnes jsme byli s Alešem dohodnutí, že ten zápas platí. Dvě hodiny zpět však napsal SMS, že ho bolí za krkem a že zápas ruší. Vzhledem k tomu, jak se Aleš chová a jak v jednom kuse napadá lidi kolem sebe – mě, Jakuba Jíru, nebo soupeře Filipa Grznára, kterého napálil na vážení a udělal mu tržnou ránu. Napadení ze strany Aleše byla celá řada, ale tentokrát dostal dvě facky on. Dostal je od chlapa, který je podobně urostlý jako on, tedy od Alexe Cverny.

Aleš se najednou urazil a ze zápasu vycouval jako malá školačka. Nemyslel jsem si, že člověk s přezdívkou Psychopat je schopný si udělat takovou ostudu a zachovat se takhle. Udělejte si obrázek každý sám. Na nás organizaci i vás fanoušky se vykašlal a zápas s Pavlem Novotným odpískal,“ reagoval promotér Le Sy.

Do poslední chvíle se tedy evidentně počítalo s tím, že Bejr nastoupí, ale nakonec tomu tak nebude. Údajně má zranění v oblasti krku, které mu start nedovoluje. Clash si nicméně jistě vyžádá lékařské potvrzení, protože zrušení zápasu není jen tak a má své náležitosti, tak uvidíme, jak se ještě celá věc vyvine.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *