Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Clash vedení přiznává, že má za cukajícího se Psychopata Bejra náhradu

Clash vedení přiznává, že má za cukajícího se Psychopata Bejra náhradu

Clash Bejr

V zákulisí nedělní tiskové konference před turnajem Clash of the Stars 9 to pořádně vřelo. Potkali se totiž Alex Cverna a Aleš Bejr, z čehož nakonec byla hodně vyhrocená výměna, během které došlo i na několik úderů, po kterých se Bejr urazil a odešel. Psychopat se v návaznosti na to hned několikrát nechal slyšet, že v Clash končí, ale moc fanoušků tomu nevěřilo a spíš se všeobecně předpokládá, že jde jen o další dramatické promo. Nebo ne?


„Proč jsem sem sakra jezdil?“ ptá se unavený Karlos Vémola sám sebe

Promotér Tomáš Le Sy se sice nechal slyšet, že se soubojem stále počítá, protože Bejr nedal vedení žádné oficiální stanovisko, ale podle posledních příspěvků Clash of the Stars to vypadá, že bychom o Psychopata opravdu mohli přijít. Clash totiž na svém IG profilu láká na další a nejspíš i poslední B4THECLASH, kde je však na grafice jen Pavel Novotný aka Král Bulváru, kterému mohou fanoušci klást dotazy. Bejr nikde nefiguruje, takže je otázkou, zda je o pokračující promo a nebo jasný signál, že se Bejra v boji nedočkáme? To se nicméně dnes dozvíme.




Vedení má pro případ potřeby náhradu

„Máme,“ reagoval Tomáš Le Sy pro eXtra.cz na otázku, zda má vedení pro případ potřeby za Bejra náhradu? „Budeme se snažit a doufáme, že ta náhrada nebude třeba, ale pro případ, že by se Aleš zranil, máme náhradu delší dobu.“

Uvidíme tedy, jak se celá situace vyvine. Mnozí věří, že se Bejr opravdu urazil a do zápasu nenastoupí, ale další spekulují, že jde jen o další promo a že zápas normálně proběhne. Jak zaznělo, moudřejší asi budeme po dnešním B4THECLASH a případně zítra, kdy je na programu váha, kde už bude jasno, kdo do zápasu jde a kdo nejde.




Michal Kotalík na Bejra apeloval

„Chtěl bych apelovat na Bejra. Ty vole, kámo, buď normální a vyser se na něco takového. Však je to úplně zbytečné. Dosáhl si svého. Máš další hype, nemusíš na ten zápas, dobrý, vybrečel sis to na CTčku. Kolik facek a kolen jsi dal ty? Vyser se na to. Je to prostě prasárna a je to hnusné. Víš dobře, a proto to děláš, že by to pro Alexe mohlo mít velké následky. Já tedy na tebe apeluji, i když pochybuju, že to něco změní, aby ses na to vysral. Je to srabárna. Už si dosáhl svého. Trochu sebereflexe, Aleši. Vyser se na to. Za to ti to nestojí,“ apeluje Michal Kotalík na svém IG profilu na Bejra, který prý celou věc požene až před policii. Sám Psychopat má přitom na kontě hned několik napadení, které „oběti“ nechali jen tak.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *