Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Nejlepší bojovník všech dob! White udělal milovanému Jonesovi epické promo

VIDEO: Nejlepší bojovník všech dob! White udělal milovanému Jonesovi epické promo

White Jones

Ne vždycky to mezi oběma osobnostmi bylo úplně růžové, ale zdá se, že si Dana White k Jonu Jonesovi znovu našel cestu a nyní je jeho největším fanouškem. Není to přitom tak dávno, co plamenně řešili možné navýšení Jonesova platu a možný strach z Francise Ngannou. Nyní však White Jonese velebí všude kudy chodí.


„Proč jsem sem sakra jezdil?“ ptá se unavený Karlos Vémola sám sebe

„Jon Jones je aktuálně v UFC P4P žebříčku na 3. místě,“ řekl White nedávno Kevinu Iolemu. „To je ten nejsměšnější, nejtrapnější, nejhloupější, nejneznalejší žebříček všech dob.“

„Jon Jones je stále aktivním zápasníkem. Porazil Cyrila Ganea. Zranil se. Měl zápasit. V listopadu bude znovu bojovat. Jon Jones je světovou jedničkou, tečka. Konec příběhu. Ať si říká kdo chce co chce, Islam, Pereira č. 2-3, všechno v pořádku. To, že je teď někdo nad Jonem Jonesem, jen dokazuje, že o bojových sportech a zápasech nevíte absolutně nic.“

To, že je Jon Jones GOAT bojových sportů, asi nikdo nezpochybňuje, protože jeho bilance mluví sama za sebe. Zmíněný P4P žebříček však není žebříčkem zásluh, ale žebříčkem napříč váhovými kategoriemi, který odráží aktuální situaci. A ta se má tak, že Bones za poslední roky zápasil jen jednou, jinak byl neaktivní. Oproti tomu Makhachev a nebo Pereira sbírají jednu výhru a titulovou obhajobu za druhou, takže jsou logicky nad Jonesem.

Jak to vidíte vy? Měl by být Jones číslo jedna P4P žebříčku?

Nahrávání ... Nahrávání ...

White na svém názoru trvá

Z Whiteova obhajování Jonese se už stal v podstatě meme, který přiživuje sám Dana, který na tiskových konferencích pravidelně připomíná, že je Jon Jones nejen GOAT, ale i P4P jednička. Že za poslední roky zápasil jen jednou? No právě! A i přesto prý doručil elitní výkon a Ciryla ukončil do dvou minut. White navíc svému týmu zadal, aby Jones dostal epické promo, které jeho úctyhodné úspěchy hezky shrnuje.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *