Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » XFN veterán se hodně překvapivě vrací do UFC a rovnou na mega akci

XFN veterán se hodně překvapivě vrací do UFC a rovnou na mega akci

XFN UFC

Partnerství se Spojenými Arabskými Emiráty je pro UFC samozřejmě obrovsky cenné, takže není divu, že se karta turnaje UFC 308, který se koná na konci října právě v Abu Dhabí, šperkuje do dokonalosti. Můžeme se tedy těšit na jména, jako je Topuria, Holloway, Gane, Volkov, Ankalaev, Rakić a mnohá další, ke kterým se nyní překvapivě přidal i XFN veterán, na kterého si mnozí jistě dobře pamatují.


Tady bude mít někdo problém?! OKTAGON bojovník prchá ke konkurenci, ale…

Vedení UFC před časem potvrdilo, že turnaji UFC 308, který se koná na konci října v Abu Dhabí, bude vévodit titulový duel Topuria vs Holloway, který slibuje fantastickou podívanou. O hlavní před-zápas se pak měla postarat neméně atraktivní bitva Whittaker vs Chimaev, kterou už jsme měli jednou dostat, ale nakonec z ní sešlo. No, to se možná stane znovu. UFC totiž nově oznámilo, že hlavním před-zápasem akce je duel Volkov vs Gane, což znamená, že se souboj Whittaker vs Chimaev zrušil a nebo se změnilo nastavení z pěti na tři kola, což by byla ta „lepší“ varianta, protože bychom o souboj nepřišli.

Do UFC se vrací XFN veterán

Mnozí zkušenější fanoušci si jistě vzpomenou na jméno Ismail Naurdiev, který se představil na rakouském turnaji XFN 16, kde za 36 sekund ukončil Rochu. I díky této výhře dostal šanci na turnaji UFC Praha, kde překvapivě porazil Prazerese, takže se mu předpovídala velká budoucnost. Poté však v lize mistrů získal jen jednu další výhru a dvě prohry, po kterých se s ním vedení rozloučilo. Naurdiev se tedy vrátil do Brave, kde se mu střídavě dařilo i nedařilo. Z posledních 3 zápasů to má například „jen“ 1:2, ale i přesto dostává šanci na návrat do UFC. Na zmíněné akci UFC 308 se to tiž utká se Brunem Silvou, tak uvidíme, jak se mu v rámci druhé štace bude dařit.

UFC 308: Startovka

Ilia Topuria vs. Max Holloway 
Ciryl Gane vs. Alexander Volkov
Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs. Aleksandar Rakić
Lerone Murphy vs. Dan Ige
Geoff Neal vs. Rafael dos Anjos
Marcos Rogério de Lima vs. Kennedy Nzechukwu
Abusupiyan Magomedov vs. Brunno Ferreira
Rinat Fakhretdinov vs. Nursulton Ruziboev
Ibo Aslan vs. Raffael Cerqueira
Bruno Silva vs. Ismail Naurdiev
Myktybek Orolbai vs. Mateusz Rębecki
Sharabutdin Magomedov vs. Armen Petrosyan

Úvodní foto via UFC / Czechfighters




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *