Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Michal Kotalík reaguje na šampiona Kincla, který se zastal Karlose Bendy

Michal Kotalík reaguje na šampiona Kincla, který se zastal Karlose Bendy

Kotalík Kincl

Karlos Benda je jednou z největších hvězd organizace Clash of the Stars, což s sebou samozřejmě přináší výhody, ale i nevýhody. Benda je totiž neustál terčem různých výzev nejen z romské komunity, ale i ze strany profesionálních zápasníků, jako je Mikulášek, Cverna nebo Kotalík, čemuž se například OKTAGON šampion Patrik Kincl hodně podivuje.


„Proč jsem sem sakra jezdil?“ ptá se unavený Karlos Vémola sám sebe

„S bojovými sporty to ve většině nemá nic společného. Tedy až na světlé výjimky, což jsem taky zaregistroval. Karlos Benda, asi jediný normální borec v té organizaci, si solidně maže na chleba bývalé profíky z MMA, kteří ho neustále vyzývají. Nerozumím tomu. Nerozumím tomu, proč má někdo tendenci z profesionální scény vyzývat amatéry. Možná to už něco vypovídá o těch klucích, že jsou líní se připravit na pořádný zápas a hledají ty snadnější cesty.

Chápu, že ukončili profi kariéru a nějaké to směřování v tom našem sportu. Možná narazili na nějaký strop svého potenciálu. Případně nemají podmínky na to se ideálně připravovat. Chápu, že odejdou do Clash a mohu zvolnit v přípravě. Já toho mám taky kolikrát plné zuby. Pořád se připravovat na to, aby člověk podal top výkon. To vás unaví a dokola bojujete se zraněními. Život okolo a volný čas jdou hodně stranou a nebo na úkor něčeho dalšího.




Úplně chápu, že je z toho někdo unavený. Ale tak sakra si vybírám borce, kteří mají podobné zkušenosti, jdou tam ze stejného důvodu jako já a s těmi si to rozdám. S těmi si to pinkám a ne že budu vyzývat kluka co… trénuje 3 roky. Po třech letech nenatrénujete nic. Děláte ostudu jen sami sobě někoho takového vyzývat. Ale je to čistě můj názor. Dělejte si to tam jak chcete,“ zastal se Patrik Kincl Karlose Bendy ve svém videu a reagoval na výzvy od profesionálů, jako je například Kotalík, který se v poslední době o souboj s Bendou hodně hlásil a tvrdil, že je nevyhnutelný.




Kotalík reaguje

„Podle mě je ti Karlos Benda úplně u prdele. Ty ho tam schválíš, ale je ti úplně u prdele a je to pro tebe jen další debil z Clash. Ty sis prostě jen chtěl rýpnout a tohle jsi použil. Karlose sis vzal jen jako nějakou záminku. Nebo se možná pletu, ale myslím si, že ne. Myslím si, že je mu Benda úplně u prdele, ale, protože mám hlavu otevřenou, tak některou myšlenku jsem si přeci jen vzal k srdci. 

Narovinu, já jsem nikdy Bendu napřímo nevyzval, i když to o mně říkáte. Do výměn jsme se dostali tak, že jsem říkal, že jsem podepsal s Clash a že jdu s ostříleným bojovníkem. Vy jste začali hádat a nejčastěji jste hádali právě Bendu, což dokázalo, že tomu moc nerozumíte. Trochu mě to asi naštvalo, což je můj osobní problém, tak jsem říkal, že jsem zmiňoval ostříleného bojovníka a profíka a že Benda není ani jedno. V tu chvíli jsem si neuvědomil, že máš takovou tu ženskou duši a jsi hysterický. To neříkám jen já, ale i lidé z okolí. Někdo se zmíní a ty natočíš 10 vyjádření. Na druhou stranu je pravda, že z pozice profesionála jsme měl spolknout emoce a neměl jsem do něj pokračovat. Ryl jsem do něj,“ reagoval Kotalík a doplnil, že zápas s Bendou nechce a vyzývat ho nebude.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *