Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vtipálek Du Plessis a naštvaný Ankalaev reagují na Pereirův plán vrátit se do střední váhy

Vtipálek Du Plessis a naštvaný Ankalaev reagují na Pereirův plán vrátit se do střední váhy

Ankalaev Pereira Du Plessis

Alex Pereira sice aktuálně vládne polo-těžké váze, kde díky poslední výhře nad Procházkou připsal první obhajobu, ale po souboji Du Plessis vs Adesanya, který vyhrál první jmenovaný, se nechal slyšet, že by se klidně naposledy vrátil do střední váhy. Mnozí ho sice od tohoto kroku zrazují, ale zdá se, že na něm Poatan rozhodně trvá.


Omluva a léčení?! Clash tvář se kaje a přiznává vážné problémy

„Aktuálně se plně soustředím na svůj další zápas s Rountreem, na který jdu maximálně připravený, ale nikdy nevíte, co se může stát. Bez ohledu na výsledek však chci ještě jednou sestoupit do střední váhy a jít si pro pás. Dricusi, přines svou vůli bojovat se mnou, abys mohl dokázat, že jsi lepší než já. S tvým veřejným prohlášením, že se soubojem souhlasíš, je snadné to udělat, Chama,“ trvá Pereira na tom, že bez ohledu na výsledek blížící se bitvy se chce vrátit do střední váhy a znovu se chopit titulu.

Du Plessis však Alexe varoval, že jestli ho v rámci střední váhy vypnul Adesanya, který není vyhlášený KO silou, tak by si měl dát velký pozor na to, co by přišlo v souboji s Dricusem, který je naopak známý tím, že má pořádné bomby. Nicméně se souboji evidentně nebrání. „Pereiro, ty a tvůj přítel Strickland si to v rámci jedné domácnosti můžete dát o to, kdo tedy půjde v souboji se mnou spát,“ reagoval Du Plessis a rýpl si do přátelského vztahu Pereiry a Stricklanda. 




To Ankalaev byl přeci jen ostřejší, „Alex Pereira je takový slaboch. Vybírá si borce z nižších divizí, u kterých má větší jistotu, že je porazí. Lidé však nejsou hloupí. Je určitý důvod, proč jde nyní s Khalilem Rountreem a ne se mnou.“

Aktuálně máme na programu souboj Pereira vs Rountree s tím, že Du Plessis by se měl znovu utkat se Stricklandem, ale uvidíme, jak se situace vyvine. Do plánů by navíc mohl zasáhnout právě Ankalaev, kterého na konci října čeká bitva s Rakićem, po které si jistě bude nárokovat titulovou šanci.




OKTAGON promotér Novotný by měl řešení

„Já si myslím, že to dává smysl. Já být UFC, tak jim to klidně dám o nějaký mezi-titul. Přemýšlel bych o tom, že by se potkali v 88,5 kg přesně na půlce, protože to oba umí. Udělejme nějaký mezi-titul, protože tím pádem bych nepřišel o šampiona v ani jedné váze. V 84 a 93 mám další lidi, se kterými můžu hrát tu hru dál. Uvažoval bych o tom. Stejně se v poslední době hodně tlačí na to, aby bylo více vah, což je největší změna v MMA, která nás dříve nebo později čeká. Neříkám, že bych dospěl k závěru, že to tak bude, ale hodně bych si s tou myšlenkou hrál, že by byl super fight o titul, který doposud nebyl. Cokoliv řeknou, tak ji lidi sežerou. S jejich velikostí a schopností vyprávět příběh a prodat to, je to úplně jednoduché,“ naznačil Ondřej Novotný v rozhovoru s Vláďou možný plán na souboj Du Plessis vs Pereira.

Je však asi hodně nepravděpodobné, že by k tomu došlo, ale necháme se překvapit. Pereira má totiž aktuálně před sebou souboj s Rountreem s tím, že Du Plessis by se měl výhledově znovu utkat se Stricklandem. Pokud oba vyhrají, tak se mega zápas nabízí. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *