Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kotalík líčí, jak naštvaně Le Sy přímo na místě reagoval, když Lauberová znovu řádila

Kotalík líčí, jak naštvaně Le Sy přímo na místě reagoval, když Lauberová znovu řádila

Le Sy

Závěrečná tisková konference před turnajem Clash of the Stars 9, který se koná v sobotu v Praze, byla plná kontroverzních momentů, kterým bohužel kralovala Nikola Lauberová, která se vytasila s dalším smradlavým útokem, který tentokrát nesměřoval na soupeřku, ale na účastníka reality show Survivor Jacka Hamida, což hodně naštvalo i promotéra Tomáše Le Syho, který okamžitě jednal.


Omluva a léčení?! Clash tvář se kaje a přiznává vážné problémy

„Asi všichni víte, co se tam stalo. Půjdu rovnou k věci. Ta kurva Lauberová tam rozlila předpokládám svoje hovna po Jackovi ze Survivoru. Byl jsem metr a půl od toho, protože nastupoval hned po mně. Měl na tiskovce sedět vedle mě. V tu chvíli, kdy se to stalo, tak jsem tomu nemohl uvěřit. Když jsem to viděl, tak jsem si myslel, že mu chrstla kafe do ksichtu. Pak jsem to ucítil za dvě vteřiny a byl to masakr. Nemohl jsem uvěřit, že jsem u něčeho takového.

Podíval jsem se na Le Syho a řekl jsem mu, že jestli jí nevyhodí, tak jdu do prdele a odcházím a končím. On mě asi ani nevnímal a jen koukal a říká: Ona to ta děvka udělala zase, jo? Říkal, že na to sere, že na to nemá nebo něco v tomhle smyslu. Řekl, že jí okamžitě vyhodí. Říkal jsem mu, ať jí vyhodí. Klobouk dolů před Le Sym, protože je to pro něj zase další ztráta na poslední chvíli, ale neváhal ani vteřinu a nerozmýšlel se. Ta už se tam neobjeví, tím jsem si jistý,“ prozradil na IG story Michal Kotalík, který byl přímo na pódiu, když začaly létat exkrementy, jak Le Sy bezprostředně reagoval a jak rychle měl o dalším banu jasno.




Gelnarová prý Lauberovou zbije klidně zadarmo

„Já vám říkám, že tu Lauberovou zbiju i zadarmo, pičo, za ta hovna. To je hnus. Dejte mi jí tady. Ono to bylo úplně zelené. Vedle mě to bylo. Málem jsem se tam poblila. Vylila hovna a já jsem se z toho málem poblila. Je to i tady venku,“ reagovala Hanka Gelnarová přímo z tiskové konference, která se samozřejmě musela zastavit, aby se prostor mohl uklidit. Zápach se však prý v prostoru linul i přesto, což musel být hodně zajímavý zážitek. Obzvlášť, když se něco podobného nestalo poprvé.

@hankagelnarova♬ původní zvuk – Hanča Gelnarova 💓

Celou věc nenechalo jen tak ani vedení organizace, které okamžitě potvrdilo, že má Lauberová doživotní ban na všechny Clash akce. „V krátkosti se vyjádříme k tomu, co se stalo. Nikola Lauberová opět pronesla nějakou tekutinu. Smrdělo to jako exkrementy. Polila tím Jacka. Tím si podepsala absolutní zákaz na všechny události Clash. Nemá s námi už doživotně nic společného. Budeme dál řešit, jaké kroky vůči ní můžeme podniknout. Tohle prostě už není ani sranda,“ vyhlásil Le Sy, že Lauberová v Clash končí a už se na žádné akci neobjeví.




Lauberová reaguje na ban a chlubí se, jak smradlavou bombu pronesla

„Sladké… Clash vymyslí téma skandál a když nějaký způsobíte, tak vás vyhodí,“ reagovala Lauberová na svém IG profilu. Není to však poprvé, co se kvůli ní musela zastavovat tisková konference, což pro vedení samozřejmě není žádoucí.

Lauberová se pak ještě pochlubila, jak vlastně smradlavou bombu do klubu pronesla. S ohledem na minulé události totiž procházela kontrolou, ale i tu se jí podařilo přelstít, což je další zpětná vazba pro vedení a ochranku klubu. Tentokrát to byly výkaly, ale příště by to mohla být kyselina nebo zbraň a vše by mohlo dopadnout mnohem hůře. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *