Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Talentovaný Paddy Pimblett představil svojí cestu k titulu UFC

Talentovaný Paddy Pimblett představil svojí cestu k titulu UFC

Anglický Zápasník Paddy Pimblett touží zkřížit cestu legendě UFC na cestě k souboji s šampionem Islamem Makhachevem. Po velkém vítězství na galavečeru UFC 304 se Paddy vyhoupl na 15. místo žebříčku lehké váhy UFC.


Je to bohužel tady! Jon Jones má pro své fanoušky hodně špatnou zprávu

27. července předvedl Paddy Pimblett před zaplněnou Co-op Live arénou v britském Manchesteru skvělý výkon. Na submisi v prvním kole ukončil Kinga Bobbyho Greena. Zatímco mnozí fanoušci věřili, že si Paddy nikdy nezajistí místo v nejlepší patnáctce, nyní se smiřují s tím, že šance na titulový zápas nejsou úplně mimo realitu. 

Šampion Islam Makhachev je sice minimálně o úroveň výš než kdokoli, s kým se Pimblett dosud utkal, ale cesta k tomu, aby se s ním střetl, není nereálná. V Paddyho hlavě se aktuálně vznáší několik jmen, včetně jednoho konkrétního, který má za sebou velké vítězství na galavečeru UFC 305. Pimblett nyní prozradil, že pokud dostane nabídku na tohoto zápasníka, tak jí okamžitě přijme. 




Pimblett pro server The Action Network řekl: „Nechám o tom mluvit všechny ostatní. Já budu prostě dál bojovat a vyhrávat. Pokud dostanu nabídku na zápas s Danem Hookerem, tak ji okamžitě přijmu. Skočím rovnou na pátou příčku a pak bude pravděpodobně následovat zápas o titul nebo o post vyzyvatele. Takže ano, jsem pro každou nabídku z TOP 10. Jak říkám, můžou mi poslat jakékoliv jméno. Nevyhýbám se žádnému zápasu.“ 

Pimblett také vysvětlil, že by mu nevadilo jít podobnou cestou jako Sean O’Malley, který porazil Pedra Munhoze, než poskočil v žebříčku a utkal se s Petrem Yanem. V tomto případě Pimblett prohlásil, že pokud by se mu podařilo totéž, rád by dostal příležitost utkat se s Charlesem Oliveirou.

„Nedávno jsem si říkal, že ideální cestou k titulu by byl Renato Moicano a pak Charles Oliveira nebo tak něco, který je v žebříčku druhý. To je podobná cesta, jakou šel O’Malley. Z jedenáctého místa na žebříčku se dostal na první místo,“ dodal Pimblett. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *