Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vémola vs Kincl 3/Pešta/Mikulášek 2! Tyhle všechny zápasy jsou nyní znovu na stole

Vémola vs Kincl 3/Pešta/Mikulášek 2! Tyhle všechny zápasy jsou nyní znovu na stole

Vémola Kincl Pešta Mikulášek

Karlos Vémola sice na turnaji v Edenu avizoval, že končí, ale i přesto má nyní potvrzené hned dva zápasy s Pirátem a Véghem. Je však jasné, že jde rozhodně o jedny z posledních profesionálních zápasů, protože čas se zkrátka nedá zastavit. Terminátor tak už s předstihem uvažuje, co bude dělat po konci kariéry a přišel s hodně zajímavým projektem, na který asi leckdo uslyší.


Problémy nekončí! Clash 9 na poslední chvílí hlásí další nepříjemnou ztrátu

Měl jsem v hlavě takový projekt, stejně chci trénovat, nechci přestat zápasit. Mám jednu takovou krásnou továrnu, mám tam postavený ring. A tam si budu točit zápasy, které chci jenom já. Chtěl jsem dát šanci třeba Kotlárovi,“ cituje Fights Vémolův poslední podcast, ve kterém odhalil plán na načekaný projekt.

A nejde „jen“ o zápas s Terminátorem, ale i o tučnou odměnu. Vémola by totiž dal do banku milion korun, „Když mě porazíš, můžeš si je odnést. To samé bych řekl Peštovi, Kinclovi, Mikuláškovi, všem, kteří se chtějí jen zviditelnit. Já už nepotřebuju dělat sranda zápasy ve velkých halách, jako jsem dělal s Babou Jagou.“




Plán je to sakra zajímavý. Vémola by totiž mohl stále bojovat, ale nemusel by se podřizovat plánům organizace a podobně. Zkrátka by šel do boje a když by vyhrál, peníze by si nechal, a když by padl, tak by dal soupeři královskou odměnu. Klidně by tak mohlo dojít na duely Vémola vs Kincl 3, Vémola vs Pešta a podobně, což zní sakra zajímavě.

Pro podobný projekt by se jistě našli i hodně zajímaví sponzoři a o souboje by měly určitě zájem i televize, takže by mohl vzniknout nový formát trochu na styl reality show, kdy by se Vémola pravidelně utkával s různými tvářemi v různých disciplínách. 




Jak Novotný vidí završení trilogie?

„Je to 50 na 50 evidentně. Ani si nemyslím, že záleží na tom, jak dopadne ten zápas s Pirátem. Samozřejmě že když Karlos vyhraje, tak mu to dá velkou půdu pod nohy. Kdyby prohrál, tak ho to třeba bude zase brutálně motivovat, že mu to ukáže nedostatky a na čem pracovat. Musím říct, že jsem si nemyslel, že Karlos v tom druhé zápase Attilu porazí. Nemyslel jsem si to. Když jsme byli na té poradě komentátorů v sobotu ráno, tak jsem byl jediný, kdo říkal, že Karlos vyhraje a řekl jsem, že jedinou cestu, kterou vidím, že mu ublíží rukama. To se pak stalo. Karlos ho nahulil a proto pak tolik nereagoval, protože byl nahulený. Sám Attila říkal, že vlastně neví, jak přesně, ale nějak mu ublížil rukama… Může se to stát znovu? Těžké. Když bych musel na někoho vsadit, tak řeknu Karlose,“ nabídl promotér Novotný v rozhovoru s Vláďou názor na velkolepé završení trilogie, které nás čeká příští rok pravděpodobně na další velké stadionové akci.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *