Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Komplikace pro Macha a OKTAGON? Muradov nesmí dlouhodobě pobývat v Česku?

Komplikace pro Macha a OKTAGON? Muradov nesmí dlouhodobě pobývat v Česku?

Muradov

V sobotu nás čeká turnaj OKTAGON 60, který se koná v německém Oberhausenu, na který posléze o několik týdnů později naváže turnaj OKTAGOnN 61, který v Brně plánuje doručit skvělou kartu, které vévodí další souboje v rámci milionové pyramidy, ale také Mach Muradov a jeho návratový OKTAGON zápas s Askhamem. Právě ohledně Macha se však objevily nepříjemné novinky.


Wow! OKTAGON promotér Novotný má pro Peňáze neodolatelnou nabídku

„Jeden z nejznámějších zápasníků MMA Machmud Muradov přišel o možnost dlouhodobě pobývat v Česku. Podle ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko, jež plyne z jeho styků s kriminálním prostředím. Vnitro vycházelo z poznatků policie. Závěr ministerstva nyní potvrdil soud, jenž v úterý zamítl zápasníkovu žalobu. Aktuálně.cz sledovalo vynesení verdiktu,“ informuje zmíněný server.

„Muradov, díky předchozímu působení pod hlavičkou americké soutěže UFC známý i mezinárodnímu publiku, má tréninkové zázemí v pražských Holešovicích. Česko ale bude muset opustit. Definitivně padl ve sporu o povolení k přechodnému pobytu, jejž vedl s ministerstvem vnitra,“ zaznívá dále v článku. „Muradov usiloval o přechodný pobyt rodinného příslušníka Evropské unie, má dítě s Češkou. Odbor azylové a migrační politiky mu v květnu povolení neudělil, podle něj může narušit veřejný pořádek.“




Mach se dle dostupných informací do Česka může vrátit, ale jde o hodně omezený režim, který by mohl narušovat OKTAGON plány. Jak to bude se zápasem v Brně je otazník, protože dle informací musí nyní Mach ČR opustit.

„Muradov marně žádal o povolení k přechodnému pobytu, jež se vydává nejdéle na pět let. Po rozsudku musí Česko opustit. Napříště se v zemi může zdržovat na základě víza, jež mu v Česku umožní v rozpětí půl roku strávit nejvýš 90 dní. Až tento limit vyčerpá, musí zase odjet. V odpovídající čas pak znovu může přicestovat na zmíněné vízum.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Cordero vs Ďatelinka

Palokaj vs Hintzen

Akipa vs Schober

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Shaaban vs Enz

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Korkmaz vs Sardari

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs Bahaji

Hron vs Sikking

Stanovský vs Shadrin

Tichota vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Kincl vs Engizek

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs Nafuka

Machaev vs Hendin

Todev vs Palasz 2

Ilbay vs Scheck

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 6




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *