Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Omluva a léčení?! Clash tvář se kaje a přiznává vážné problémy

Omluva a léčení?! Clash tvář se kaje a přiznává vážné problémy

Clash

Součástí poslední tiskové konference organizace Clash of the Stars byly i tvůrkyně pikantního obsahu Sakura Hell a Lauberová, které zabředly do rozdílů mezi kurvou a pornoherečkou, k čemuž se obě plamenně vyjádřily. Do konverzace se přitom pohotově zapojila i Vacková, kterou čeká souboj s Pavlou Kladivovou. To však není jediný boj, který má Natálie před sebou.


Cože? Psychopat Bejr se omluvil? Novotný uklidňuje Clash fanoušky

„Ahoj, asi je na čase se omluvit i přímo tobě a tvému příteli. Sama to vidím, chovala jsem se hrozně. Není to adekvátní výmluva, ale byla jsem opilá a sama vím, že s tím mám problémy (po zápase jdu dokonce na léčení). Takže chci se ti za to jen omluvit. Mrzí mě, jak jsem se chovala a opravdu se za to stydím. Promiň a hodně štěstí v zápase,“ omlouvala se Vacková Sakuře a přiznala, že jí po souboji, ve kterém je velkou outsiderkou, čeká léčení.




Lauberová reaguje na ban a chlubí se, jak smradlavou bombu pronesla

„Sladké… Clash vymyslí téma skandál a když nějaký způsobíte, tak vás vyhodí,“ reagovala Lauberová na svém IG profilu. Není to však poprvé, co se kvůli ní musela zastavovat tisková konference, což pro vedení samozřejmě není žádoucí.

Lauberová se pak ještě pochlubila, jak vlastně smradlavou bombu do klubu pronesla. S ohledem na minulé události totiž procházela kontrolou, ale i tu se jí podařilo přelstít, což je další zpětná vazba pro vedení a ochranku klubu. Tentokrát to byly výkaly, ale příště by to mohla být kyselina nebo zbraň a vše by mohlo dopadnout mnohem hůře. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *