Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jak úspěšný je projekt OKTAGON Tipsport Gamechanger a dočkáme se pokračování?

Jak úspěšný je projekt OKTAGON Tipsport Gamechanger a dočkáme se pokračování?

V poslední době se nám nahromadily dotazy ohledně sázkové společnosti Tipsport, ať už jde o vypisování kurzů na zápasy bizarní organizace Clash of the Ctars, projektu OKTAGON Tipsport Gamechanger, nebo o celkovou spolupráci s přední tuzemskou organizací OKTAGON MMA. My jsme tedy neváhali a oslovili jsme společnost Tipsport, za kterou nám odpověděl vedoucí komunikace a předseda správní rady nadace – Václav Sochor, kterému děkujeme za vstřícnost.


Tady bude mít někdo problém?! OKTAGON bojovník prchá ke konkurenci, ale…

Dobrý den, momentálně se hodně řeší kontroverze kolem organizace Clash of the Stars. Vy jste raději zápasy stáhli z kurzové nabídky. Je to natrvalo, nebo se do budoucna může něco změnit?

S tímhle podnikem jsme neměli nikdy nic společného, dění kolem něj považujeme za nedůstojné. Pokud bychom některé zápasy měli vypisovat, tak jen takové, které bychom považovali za nekontroverzní a objektivně vyhodnotitelné.

Aktuálně probíhá druhý ročník Tipsport Gamechanger. Jste s projektem spokojeni?

Tipsport Gamechanger je pro nás game changer: ukázal na potenciál tohoto druhu zábavy, jde o jednu z nejrychleji rostoucích sázkařských událostí. S průběhem druhého ročníku jsme zatím spokojeni nejen my, ale i naši klienti, je to vidět na náběrech. Jsme před semifinálovými zápasy a dosud jsme na letošní ročník klání nabrali 37 milionů korun.  Pro srovnání za celý loňský ročník to bylo 60 milionů.

Je v plánu další ročník tohoto populárního projektu?

Aktuálně řešíme s OKTAGONem parametry, váhovou kategorii a jména potenciálních bojovníků. Rozhodnutí zatím nepadlo, ale pokud dospějeme k nastavení, které nám bude dávat smysl, jsme připraveni na další ročník.

Jaké výhody momentálně nabízí sázková společnost Tipsport nejen fanouškům MMA? 

Na webu a v aplikacích Tipsportu najdou klienti nejvíc informací a analýz o jednotlivých bojovnících, na jejichž základě se mohou informovaně rozhodnout, na koho vsadit. V naší tiket aréně se mohou navzájem inspirovat, na našem fóru diskutovat. Všechny zápasy mohou živě sledovat na TV Tipsport.

A především – ve hře Tipsport Gamechanger Challenge se mohou zapojit do soutěže o ceny v neuvěřitelné celkové hodnotě milion eur a s hlavní výhrou sto tisíc eur. Tohle vám žádná jiná sázkovka nenabídne. Tipsport ale má v nabídce z bojových sportů mnohem víc: prakticky exkluzivně nabízíme také UFC i streamy z KSW.

Za zmínku stojí i fotbalová Megatipovačka o 100 milionů k Chance lize nebo velmi oblíbená soutěž Pyramida, ve které klient nedávno získal jackpot ve výši 23,5 milionu korun.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *