Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Nečekané bomby? Cverna popírá Bejrovo obvinění a uvádí věci na pravou míru

Nečekané bomby? Cverna popírá Bejrovo obvinění a uvádí věci na pravou míru

Cverna Bejr

V zákulisí včerejší tiskové konference před turnajem Clash of the Stars 9 to pořádně vřelo. Potkali se totiž Alex Cverna a Aleš Bejr, z čehož nakonec byla hodně vyhrocená výměna, během které došlo i na několik úderů, po kterých se Bejr urazil a odešel. Na videích, která jsou k dispozici na sociálních sítích, jsou vidět dvě facky, ale Bejr tvrdil, že schytal i několik granátů. Co na to Cverna?


Vyplašený Psychopat Bejr odhaluje, jak dopadla vyšetření v nemocnici

Bejr je známý tím, že rád rozdává facky, o čemž se mohlo přesvědčit hned několik osob. Za zmínku stojí například kolotočář Vencíček a nebo redaktor serveru iSport.cz. Nyní se však Bejr ocitl na druhé straně takového útoku a evidentně mu to vůbec nechutnalo. Zmohl se totiž jen na několik ostrých slov a odchod z tiskové konference a nejspíš i celé organizace.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canapuff (@canapuff_czech)




Bejr vysvětluje, co se stalo

„Končím v Clash of the Stars. Stál jsem tam u baru, přišel pan Cverna, já měl ruce dole, a okamžitě mi dal granát. Dal mi bombu. Potom by dal další tři nebo čtyři bomby. Já si myslím, že je to na mě domluvené. Vše natáčel kolega, kde to uvidíte. Já mohu říct, že na ně seru. Seru jim na pochcané píčoviny. Toto už je opravdu zvláštní. Ochranka na to čuměla a nechala, aby do mě šel. Je to vynikající. Uděláme jim pápá. Seru jim do huby,“ rozohnil se Bejr a vyhlásil, že v Clash končí.




Cverna nesouhlasí

„Žádné takové. Nikdy bych si nikomu nedovolit dát granáty, protože vím, co by se mohlo stát. Dostal jen facky tak, jak jsem mu slíbil. Na tom videu to je jasně vidět, že dostal jen facky. Nic víc nebylo. Jsou tam svědci, tak ať si nevymýšlí. On napadl Le Syho, dal mu granát. Grznárovi dal koleno a roztrhl mu obličej. Jíru z Clash fackuje mimo ring a v klubu málem nechal ušlapat lidi. Vypustil tam něco, vzal si masku a utekl. Pak jsem ho potkal venku, jak utíkal. Měl jsem to v sobě prostě. 

V RedFace dal bezdomovci koleno do hrudníku a to je v pořádku? Tady dostal dvě facky a dělá z toho, že ho někdo chtěl zabít. To vůbec! Jen jsem oplatil stejnou mincí. Lidi mohli umírat, za tu jeho akci, co vytvořil. Tohle bylo hodně přes čáru a já nezapomínám, i když lidé asi ano. Ten člověk je nebezpečný pro lidi. Dělá věci, které by dělat neměl. Takže tak,“ popřel Cverna pro MMA Shorties nařčení a znovu vysvětlil, že jen Bejr dostal to, co zasloužil. Cverna mu totiž nezapomněl, jak vystříkal klu slzným plynem, kvůli čemuž vznikla panika a problémy.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *