Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kdo se bude smát poslední? Přestřelka mezi Belalem a Shavkatem pokračuje!

Kdo se bude smát poslední? Přestřelka mezi Belalem a Shavkatem pokračuje!

Na turnaji UFC 304 získal Belal Muhammad titul UFC ve welterové váze, když po pěti kolech porazil Leona Edwardse na body. Po jeho vítězství mnozí předpokládali, že Shavkat Rakhmonov bude první na řadě, kdo se s novopečeným šampionem utká. Ale Rakhmonov nedávno prozradil, že mu byl skutečně nabídnut titulový zápas, ale Muhammad odmítl. Rakhmonov tehdy naznačil, že Muhammad neplní své prohlášení, že bude aktivním šampionem….


Wow! OKTAGON promotér Novotný má pro Peňáze neodolatelnou nabídku

V reakci na to Muhammad zveřejnil, že neporažený kazašský bojovník v roce 2024 ještě nezápasil. Prý byl tak měl bojovat s bývalým šampionem Kamaru Usmanem. A jak si asi dokážete představit, Rakhmonovovi se tento nápad příliš nezamlouvá. Rakhmonov Muhammadovi odpověděl a poukázal na to, že „Remember the Name“ zřejmě zapomněl, že on sám si vydobyl šanci získat pás i přes 14měsíční pauzu.

„Máš snad selektivní paměť, nebo jsi prostě zapomněl, že jsi 14 měsíců nebojoval, než jsi zápasil o titul?“ napsal Rakhmonov. Nakonec se zdá, že tito dva si nakonec vyřídí své neshody uvnitř klece. Samotný Muhammad nedávno prozradil, že vedení UFC má zřejmě zájem pouze o tento zápas. Nicméně šampion welterové váhy nehodlá nechat Rakhmonova, aby se v tomto směru smál jako poslední. Okamžitě odpověděl zpět a naznačil, že si se skutečným Rakhmonovem ani nepsal….  

„Selektivní paměť? Kdo to za tebe tweetuje, brácho, v kazaštině pro to ani nemáte překlad.“ Pokud se však tito dva nakonec utkají, nemusí to být nutně letos. Vzhledem k tomu, že program UFC je pro zbytek roku 2024 téměř kompletní. Jediné zbývající akce pro tento zápas jsou UFC 309 16. listopadu v Madison Square Garden v New Yorku nebo UFC 310 7. prosince v T-Mobile Areně v Las Vegas. Všeobecně se však předpokládá, že UFC 309 bude mít v čele dlouho očekávaný zápas mezi Jonem Jonesem a Stipe Miocicem, zatímco UFC 310 stále nemá hlavní zápas. Jestli vedení UFC uvažuje o souboji i jako o hlavním předzápase, zatím není známo. 

Belal Muhammad ihned po souboji s Edwardsem slíbil, že bude aktivnějším šampionem než Leon Edwards a lepším šampionem než Georges St-Pierre. Otevřeně prohlásil, že chce bojovat často a s nejlepšími zápasníky v divizi. To se ovšem neshoduje s jeho aktuálními prohlášeními. Dočkáme se nakonec tohoto atraktivního souboje? 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *