Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Hrozivý Shara Magomedov už zná dalšího soupeře! Utká se se Supermanem

Hrozivý Shara Magomedov už zná dalšího soupeře! Utká se se Supermanem

Magomedov

Partnerství se Spojenými Arabskými Emiráty je pro UFC samozřejmě obrovsky cenné, takže není divu, že se karta turnaje UFC 308, který se koná na konci října právě v Abu Dhabí, šperkuje do dokonalosti. Můžeme se tedy těšit na jména, jako je Topuria, Holloway, Gane, Volkov, Ankalaev, Rakić a mnohá další, ke kterým se nyní přidal i hrozivý Shara Magomedov, který se utká se Supermanem.


Vyplašený Psychopat Bejr odhaluje, jak dopadla vyšetření v nemocnici

Vedení UFC před časem potvrdilo, že turnaji UFC 308, který se koná na konci října v Abu Dhabí, bude vévodit titulový duel Topuria vs Holloway, který slibuje fantastickou podívanou. O hlavní před-zápas se pak měla postarat neméně atraktivní bitva Whittaker vs Chimaev, kterou už jsme měli jednou dostat, ale nakonec z ní sešlo. No, to se možná stane znovu. UFC totiž nově oznámilo, že hlavním před-zápasem akce je duel Volkov vs Gane, což znamená, že se souboj Whittaker vs Chimaev zrušil a nebo se změnilo nastavení z pěti na tři kola, což by byla ta „lepší“ varianta, protože bychom o souboj nepřišli.

Více se asi dozvíme ve středu ráno, protože v noci z úterý na středu proběhne další díl projektu Contender Series, na který navazuje tisková konference s Danou Whitem, takže se dá očekávat, že padne otázka právě ohledně Chimaeva a změn karty. Brzy tedy budeme moudřejší.

Shara jde znovu do boje

Magomedov má zatím zatím za sebou v rámci UFC 3 zápasy, ze kterých si odnesl 3 výhry a 2 bonus za výkon a zápas večera. Nyní ho čeká další zkouška, kterou je arménský bojovník Armen Petrosyan, který má přezdívku Superman. V rámci UFC však zatím úplně super sérii neudělal. Má to totiž v lize mistrů 3:2, což není špatné a je rozhodně třeba brát v potaz, že prohrál se skvělým Borralhem a šikovným Vieirou. Uvidíme však, jak si povede s Magomedovem, který vyniká skvělým postojovým stylem.

UFC 308: Startovka

Ilia Topuria vs. Max Holloway 
Ciryl Gane vs. Alexander Volkov
Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs. Aleksandar Rakić
Lerone Murphy vs. Dan Ige
Geoff Neal vs. Rafael dos Anjos
Marcos Rogério de Lima vs. Kennedy Nzechukwu
Abusupiyan Magomedov vs. Brunno Ferreira
Rinat Fakhretdinov vs. Nursulton Ruziboev
Ibo Aslan vs. Raffael Cerqueira
Myktybek Orolbai vs. Mateusz Rębecki
Sharabutdin Magomedov vs. Armen Petrosyan




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *