Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Talentovaný Lopes má zajímavý plán pro velkolepý galavečer UFC 306

Talentovaný Lopes má zajímavý plán pro velkolepý galavečer UFC 306

Talentovaného Diega Lopese (25-6) čeká největší zkouška v profesionální kariéře. Na velkolepém galavečeru UFC 306, který se koná v The Sphere, se střetne s bývalým dvojnásobným titulovým vyzyvatelem Brianem Ortegou (16-3). Lopes si však v tomto souboji hodně věří.


Tak to je něco! Nový level je tady! OKTAGON potvrdil obrovskou novinku

Diego Lopes a Brian Ortega se mají utkat ve třetím zápase hlavní karty turnaje UFC 306 v The Sphere. Lopes doufá, že se mu podaří ze zápasu podaří rychle odejít rychle a pokud možno bez zranění, aby mohl být k dispozici v následujícím zápase, ve kterém bude v rohu šampionky Alexy Grasso. Mexickou zápasnici čeká trilogie s bývalou královnou muší váhy Valentinou Shevchenko.  

„Hodně jsme o tom mluvili, jak to zvládneme, protože jsem v jejím rohu od chvíle, kdy přešla do muší váhy,“ řekl Lopes pro MMA Fighting. „Pracujeme spolu, pomáháme si, učím ji a učím se od ní. Ale nyní nemáme představu, co budeme dělat. Já nastoupím do svého zápasu a pak přijde Alexa. Tuším, jak ze zápasu vyjdu, zvlášť když vím, jak je Ortega tvrdý. Může to být válka a oba z ní můžeme vyjít špatně. Ale já budu soustředěný. Je to extra motivace, abych z tohoto zápasu vyšel bez zranění, s rychlím vítězství a spěchal do šatny, převlékl se a šel Alexe do rohu.“




Lopes řekl, že požádal svůj tým, aby se pokusil přesunout jeho zápas na nižší místo na hlavní kartě, ale chápe, proč je umístěn tak, jak je. Brazilský zápasník, který trénuje v Mexiku, je na vzestupu poté, co během necelých 11 měsíců vyhrál čtyři zápasy v UFC v řadě. Zdolal Gavina Tuckera, Pata Sabatiniho, Sodiqa Yusuffa a Dana Igeho. Ortega je dvojnásobným titulovým vyzyvatelem, který ve svém posledním zápase ukončil Yaira Rodrigueze. 

„Raději bych zápasil dřív,“ řekl Lopes. „Dokonce jsem klukům řekl, že bych neměl problém být prvním zápasem na hlavní kartě, abych mohl být u jejího zápasu. Ale to, kde na kartě jsem, vypovídá o skvělé práci, kterou odvádíme. A na té samé kartě bude také naše další týmová kolegyně Irene Aldana. Pro náš tým je skvělé, že máme hned tři bojovníky na jedné z nejvelkolepějších akcí UFC.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *