Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Spravedlnost? Alex Cverna vysvětluje, proč se ostře pustil do Psychopata Bejra

Spravedlnost? Alex Cverna vysvětluje, proč se ostře pustil do Psychopata Bejra

Cverna Bejr

V zákulisí včerejší tiskové konference před turnajem Clash of the Stars 9 to pořádně vřelo. Mimo záběry oficiálních kamer se totiž potkali Alex Cverna a Aleš Bejr, z čehož nakonec byla hodně vyhrocená výměna, během které došlo i na několik úderů, po kterých se Bejr urazil a odešel. Proč však vlastně na spor došlo?


Absolutní zákaz! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhlásil další doživotní Clash ban

Bejr je známý tím, že rád rozdává facky, o čemž se mohlo přesvědčit hned několik osob. Za zmínku stojí například kolotočář Vencíček a nebo redaktor serveru iSport.cz. Nyní se však Bejr ocitl na druhé straně takového útoku a evidentně mu to vůbec nechutnalo. Zmohl se totiž jen na několik ostrých slov a odchod z tiskové konference a nejspíš i celé organizace.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canapuff (@canapuff_czech)




Proč vlastně ke sporu došlo?

Mnozí fanoušci spekulovali o tom, že šlo ze strany Cverny o mstu v souvislosti s nedávným vyjádřením Bejra. Ten se totiž hodně nevybíravě opřel do Spejbla, v jehož gymu Cverna také trénuje. Psychopat dokonce domácí legendu vyzýval na sparing, čehož by asi brzy litoval. Podle našich informací však Cvernovo vystoupení nemělo spojitost se Spejblem, ale s událostí, ke které došlo v minulosti, kdy Bejr údajně vystříkal klub slzným plynem.

„Lidé rychle zapomínají, co udělal. Já však ne. Vy jste o tom také psali,“ poslal nám Alex vyjádření a starší video, na kterém naštvaně reagoval na údajný Bejrův útok. Vedení totiž situaci prověřovalo, ale k žádnému výsledku nedošlo.

„Bylo to přes čáru. Hodně lidí si mohlo ublížit. Byl tam tehdy velký chaos,“ doplnil Cverna, že se mu vůbec nelíbilo, jak Bejr ohrožoval fanoušky v klubu. Dodatečně se tedy nyní rozhodl, že to Bejrovi vytmaví. Psychopat, který sám rád rozdává facky, ale jen slabším, byl hodně překvapený, takže se nezmohl na nic než na pár ostrých slov a odchod. Bylo mu totiž jasné, že proti Cvernovi by nijak neuspěl a naopak by tvrdě narazil.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *