Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Tohle kamery nezachytily? Bejr líčí, jak to bylo s konfliktem s Cvernou

Tohle kamery nezachytily? Bejr líčí, jak to bylo s konfliktem s Cvernou

Bejr Cverna

V zákulisí včerejší tiskové konference před turnajem Clash of the Stars 9 to pořádně vřelo. Potkali se totiž Alex Cverna a Aleš Bejr, z čehož nakonec byla hodně vyhrocená výměna, během které došlo i na několik úderů, po kterých se Bejr urazil a odešel. Na videích, která jsou k dispozici na sociálních sítích, jsou vidět dvě facky, ale Bejr tvrdí, že úderů padlo mnohem více.


Absolutní zákaz! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhlásil další doživotní Clash ban

Bejr je známý tím, že rád rozdává facky, o čemž se mohlo přesvědčit hned několik osob. Za zmínku stojí například kolotočář Vencíček a nebo redaktor serveru iSport.cz. Nyní se však Bejr ocitl na druhé straně takového útoku a evidentně mu to vůbec nechutnalo. Zmohl se totiž jen na několik ostrých slov a odchod z tiskové konference a nejspíš i celé organizace.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canapuff (@canapuff_czech)




Bejr vysvětluje, co se stalo

„Končím v Clash of the Stars. Stál jsem tam u baru, přišel pan Cverna, já měl ruce dole, a okamžitě mi dal granát. Dal mi bombu. Potom by dal další tři nebo čtyři bomby. Já si myslím, že je to na mě domluvené. Vše natáčel kolega, kde to uvidíte. Já mohu říct, že na ně seru. Seru jim na pochcané píčoviny. Toto už je opravdu zvláštní. Ochranka na to čuměla a nechala, aby do mě šel. Je to vynikající. Uděláme jim pápá. Seru jim do huby,“ rozohnil se Bejr a vyhlásil, že v Clash končí.

Bejr následně zamířil do nemocnice, kde se nechal vyšetřit, tak uvidíme, jak na tom bude. Cverna má přeci jen pořádné granáty, takže by se asi nikdo nedivil, kdyby měl Bejr opravdu otřes mozku. Údery totiž evidentně nečekal a nebyl na ně připravený. Nicméně to vypadá tak, že hlavní zápas blížící se akce je v ohrožení a jen těžko se pro Novotného najde nějaká adekvátní náhrada.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *