Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Cože? Nespolehlivý Chimaev je ZASE ze hry? UFC oznámilo velkou změnu

Cože? Nespolehlivý Chimaev je ZASE ze hry? UFC oznámilo velkou změnu

Chimaev White UFC

Khamzat Chimaev by byl jistě skvělý zápasník, kdyby však zápasil. Na začátku UFC kariéry nasadil smrtící tempo, ale v poslední době zápasí jen velice málo, protože ho pravidelně trápí vážné zdravotní problémy. Ty se možná objevily i nyní, protože v souvislosti se soubojem Whittaker vs Chimaev došlo k výrazné změně.


VIDEO: Ty kráso! V zákulisí se to vyhrotilo! Cverna rozdal Bejrovi bomby

Vedení UFC před časem potvrdilo, že turnaji UFC 308, který se koná na konci října v Abu Dhabí, bude vévodit titulový duel Topuria vs Holloway, který slibuje fantastickou podívanou. O hlavní před-zápas se pak měla postarat neméně atraktivní bitva Whittaker vs Chimaev, kterou už jsme měli jednou dostat, ale nakonec z ní sešlo. No, to se možná stane znovu. UFC totiž nově oznámilo, že hlavním před-zápasem akce je duel Volkov vs Gane, což znamená, že se souboj Whittaker vs Chimaev zrušil a nebo se změnilo nastavení z pěti na tři kola, což by byla ta „lepší“ varianta, protože bychom o souboj nepřišli.

Více se asi dozvíme ve středu ráno, protože v noci z úterý na středu proběhne další díl projektu Contender Series, na který navazuje tisková konference s Danou Whitem, takže se dá očekávat, že padne otázka právě ohledně Chimaeva a změn karty. Brzy tedy budeme moudřejší.

Není to přitom tak dávno, co se Vlk kasal, že už je v pořádku

Radil jsem se s různými trenéry a odborníky, kteří říkali, že tři týdny v horách mi udělají dobře. Měl jsem plicní infekci a nejrůznější zdravotní problémy. Teď už vše pominulo a zotavujeme se. Říkají, že tři týdny v horách udělají své. Jo, líbí se mi to, je to příjemné.

Je to úplně něco jiného. V pouštích v Abu Dhabí a Dubaji se nedá dýchat vzduch. Je tam klimatizace. Jedete v autě, klimatizace. Jdete do obchodu, klimatizace. Je všude. To je asi důvod, proč se u mě také objevily nemoci. Byl jsem tam dlouho. Tři měsíce jsem se pilně připravoval, a postupně se něco pokazilo.

Nakonec to skončilo selháním imunity. Týden jsme trochu odpočívali, odpočívali jsme, ale neuzdravil jsem se. Šel jsem do nemocnice a měl jsem silné bolesti hlavy. Říkali, že je to stres, tak mi to vysvětlili. Dva dny jsem byl v nemocnici, pak jsem byl týden doma. Pak to začalo znovu: po třech dnech se stalo to samé, znovu jsem skončil v nemocnici.

Všechna antibiotika jsou nyní u konce. Druhý týden v horách už jsem se postupně dostal do formy. Nyní začíná ostrý trénink,“ prozradil Chimaev, že vyrazil do čečenských hor, aby se nadýchal čerstvého vzduchu a zahojil své tělo.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *