Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Ty kráso! V zákulisí se to vyhrotilo! Cverna rozdal Bejrovi bomby

VIDEO: Ty kráso! V zákulisí se to vyhrotilo! Cverna rozdal Bejrovi bomby

Cverna Bejr

V zákulisí dnešní tiskové konference před turnajem Clash of the Stars 9 to pořádně vřelo. Mimo záběry oficiálních kamer se totiž potkali Alex Cverna a Aleš Bejr, z čehož nakonec byla hodně vyhrocená výměna, během které došlo i na několik úderů, po kterých se Bejr urazil a odešel.


Absolutní zákaz! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhlásil další doživotní Clash ban

Bejr se známý tím, že rád rozdává facky, o čemž se mohlo přesvědčit hned několik osob. Za zmínku stojí například Vencíček a nebo redaktor serveru iSport.cz. Nyní se však Bejr octl na druhé straně útoku a evidentně mu to vůbec nechutnalo. Zmohl se jen na několik ostrých slov a odchod z tiskové konference a nejspíš i celé organizace. No, posuďte sami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Canapuff (@canapuff_czech)




Cverna se nedávno opřel i do Kincla

„Takže Patriku, když je Karlos Benda ten nejnormálnější kokot na světě, jak jsi ho označil, tak si s ním můžeš zaplatit pokoj a jít s ním bydlet, když to takhle bereš. Nikdo ho nevyzýval. On řekl, že za dva roky si to se mnou dá. Asi tedy nevíš podstatu věci a nevíš, co se děje. Ty se starej hlavně o ten svůj pás, ať dokážeš co nejdéle obhajovat. Na mě se vyser. Vůbec si mě neber do huby. Já na tebe nejsem zvědavý, abys o mně někde mluvil. Já o tobě taky nemluvím a nestarám se. Drž hubu a starej se sám o sebe. Vůbec mě nikde neoznačuj a nikde nedávej moje fotky na ten tvůj podcast vyjebanej. Vůbec mě s těmito kecy neser, do píči. 

Jak mluvíš o profesionálech a tyhle kecy, tak jestli budeš mít zájem a neposereš se z toho, tak v prosinci je tady Fight Night Challenge, takže jestli chceš a budeš mít ty koule si to se mnou dát, tak si to můžeme rozdat v boxu. Když mluvíš takhle frajersky o profících a tohle. Jdeme na to a můžeme si to dát. Co ty na to? Co? Čekám na tvou odpověď, když máš tolik keců o profících,“ vzal si Cverna Kinclovo video zřejmě hodně osobně, i když Patrik konkrétně o Alexovi ani snad nemluvil. Kincl nicméně už ve FNC byl, tak uvidíme, zda to dopadne znovu.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *