Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Absolutní zákaz! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhlásil další doživotní Clash ban

Absolutní zákaz! Šéf Le Sy v přímém přenosu vyhlásil další doživotní Clash ban

Le Sy

Závěrečná tisková konference před turnajem Clash of the Stars 9, který se koná v sobotu v Praze, byla plná kontroverzních momentů, kterým kralovala Nikola Lauberová, která se vytasila s dalším smradlavým útokem, který tentokrát nesměřoval na soupeřku, ale na účastníka reality show Survivor Jacka Hamida, což nezůstalo bez odezvy.


Tohle video nemělo jít ven! Řeháková z Clash na IG odhalila svou obří „výbavu“

Během svého vystoupení byla Lauberová poměrně v klidu a jen se se soupeřkou hádala, jaký je rozdíl mezi kurvou a pornoherečkou. Když však slezla z pódia, tak si počíhala na Jacka Hamida, kterého zasáhla smradlavou bombou, v návaznosti na což se musela tisková konference zastavit. Byl totiž nutný úklid, který zabral několik minut, po kterých tisková konference pokračovala.

„V krátkosti se vyjádříme k tomu, co se stalo. Nikola Lauberová opět pronesla nějakou tekutinu. Smrdělo to jako exkrementy. Polila tím Jacka. Tím si podepsala absolutní zákaz na všechny události Clash. Nemá s námi už doživotně nic společného. Budeme dál řešit, jaké kroky vůči ní můžeme podniknout. Tohle prostě už není ani sranda,“ vyhlásil Le Sy, že Lauberová v Clash končí a už se na žádné akci neobjeví.




V přímém přenosu skončil i Novby

„Dnešní povídání nemohu začít ničím a hlavně spíš nikým jiným, než Novbym a kauzou, která vyplavala na povrch. Hodně se to řešilo. Diváci i ty čekají na nějaké oficiální potvrzení ne/účastni na Clash 9. My jsme to rozhodnutí nechtěli dělat na základě nepotvrzených screenů a dokumentů, které létaly po internetu, a už vůbec ne na základě nějakých anonymních zpráv nebo komentářů. My jsme to rozhodnutí udělali na základě oficiálního dokumentu. Ten jsi nám dodal. Původní myšlenkou B4 a účasti Novbyho bylo, aby byl prostor na obhajobu a vysvětlení. S ohledem na to, co v tom dokumentu bylo, je asi nějaké vysvětlování zbytečné. Musíme ten zápas bohužel zrušit. Není možné, abys v Clash dále pokračoval. Mrzí nás to,“ oznámil Le Sy během přímého přenosu, že Novby v Clash končí, což byl hodně nečekaný krok. Původně se totiž čekalo, že Novby zůstane, ale nakonec byl vyhozen v přímém přenosu, kde měl šanci se omluvit a poté z organizace nadobro odejít.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *