Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » A je to tady zase! Lauberová opět shodila hodně smradlavou bombu

A je to tady zase! Lauberová opět shodila hodně smradlavou bombu

Lauberová

V Praze právě probíhá závěrečná tisková konference před turnajem Clash of the Stars 9, která se znovu hodně vyhrotila. Nebo spíše zasmradila. Znovu totiž úřadovala Nikola Lauberová, která si připravila smradlavý mix, který hodila na jednoho z účastníků.


Kdo se ráno nestydí…? Clash tvář Řeháková vysvětluje hanbaté video

„Ani o výkon Lauberové nepřijdete. Její soupeřkou bude také z branže Sakura Hell a už v neděli obě uvidíte na tiskové konferenci a příští týden face to face u jednoho stolu na B4THECLASH,“ potvrdila organizace Clash of the Stars, že novou soupeřkou Lauberové je Sakura Hell, která se dle svého IG profilu nahoty rozhodně nebojí. Pikantní profil na OF je pak samozřejmostí.

Paradoxně to nebyla soupeřka, kdo byl smradlavou bombou zasažen. Nešťastníkem byl účastník reality show Surviror Jack Hamid. Když šel na pódium, tak byl zasažen zatím blíže nespecifikovaným předmětem, který však evidentně znovu obsahoval smradlavý mix. Jack se šel umýt a klub byl vyklizen, protože se v něm evidentně šířil hodně silný smrad. Zkrátka další výstřelek Lauberové…




Lauberová se měla utkat s Řehákovou, ale ta odstoupila

„Důvodem odstoupení ze zápasu je hrozba difusního krvácení v oblasti implantátu a vytváření intrakapsulárního hematonu – viz má lékařská zpráva. Nejde o nová prsa. Musím dodržovat ještě nejméně 10 dní klid s kompresní pooperační podprsenkou a nemohu trénovat. Přemýšlela jsem, že i tak půjdu a vyhraju, ale zdraví je nejdůležitější. O zápase jsem se dozvěděla i tak 3 týdny před a bylo to dost narychlo. Budu ráda, že se budu moct na příští 100% připravit, ne ze strachu ze soupeřky, ale protože chci předvést maximum, za které se nebudu stydět! Jako finalistka MISS fitness a reprezentantka ČR v aerobiku si nechci trhnout ostudu,“ vysvětlila pro MMA Shorties Řeháková, proč byla nucena odstoupit ze zápasu.

O zápas Lauberová vs Řeháková bychom však prý nemělo přijít, jen na něj dojde někdy v budoucnu, „Ano, určitě s dalším zápasem počítám a je velká pravděpodobnost, že to bude s Nikolou Lauberovou, ale zatím si na to všichni musí počkat.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *