Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Sivák vs Sivák? Vašek reaguje na zmatené fanoušky, kteří mají za to, že jde proti otci

Sivák vs Sivák? Vašek reaguje na zmatené fanoušky, kteří mají za to, že jde proti otci

Vašek Sivák před časem avizoval, že se přesune do zahraničí, ale nakonec se přeci jen rozhodl přijmout nabídku od organizace RFA, díky čemuž si ho na domácí půdě užijeme o něco déle. Před časem bylo potvrzeno, že bude bojovat na turnaji RFA 18 v Žilině, ale nově má potvrzený i další zápas. Na kartě se navíc potká i se svým otcem, ale ne v jednom souboji, což si mnozí pletou.


Růžička v base pobude mnohem déle? Bývalá přítelkyně přišla s vážným obviněním

„Vy, co si myslíte, že budu zápasit se svým tátou, tak jde jen vidět, v jak bizarní době žijeme. Táta má ale dost zkušeného soupeře a jde do prvního zápasu. Těším se, bude to, dej Bůh, legendární,“ reagoval Sivák na zmatené fanoušky, kteří mají za to, že jde proti svému otci, ale tak to samozřejmě není. Siváci se na jedné akci objeví, ale ne proti sobě. Každý bude mít jiného soupeře. Sivák starší už oponenta má a u mladšího na oznámení jména teprve čekáme.




Sivákův otec už má soupeře

„Ukončení kariéry zatím ještě nepřichází. Erkan Murat už před jeho posledním zápasem na RFA 15 v Bratislavě avizoval, že by chtěl letos pověsit rukavice na hřebík. To se ale zatím neděje a ještě minimálně jeden tanec si v kleci dá.

Jeho soupeřem bude otec hvězdného BadBoye, Václav Sivák starší, pro kterého půjde o jeho RFA premiéru. Vůbec poprvé v RFA a IAF se stane, že se na jedné kartě objeví otec se synem. Jméno Sivák má na bojové scéně obrovské renomé a otec hvězdného bojovníka jej v žádném případě neplánuje ohrozit červeným políčkem. Bude jméno Sivák opět na piedestalu?“ potvrdila organizace RFA, že nás čeká souboj Sivák vs Murat podle pravidel K1 ve váze do 70 kg.




Novotný o Sivákovi

„Čistý štít je vlastně velký nepřítel Vaška Siváka. On nechce prohrát, takže bere jenom zápasy, ve kterých ví a nebo má velkou pravděpodobnost, že vyhraje. Jednou riskoval v tom Rusku, kde při něm stáli všichni svatí, protože ten zápas spíš prohrál. Navíc v Rusku, ale dali mu to. Asi nenáviděli toho Rusa nebo si to nikdo nedovede vysvětlit, ale klobouk dolů před ním. Jinak na domácí půdě boxuje převážně se sračkami. Ale proč ne, když ho vyzývají a věří si na něj, tak pro něj to jsou snadné peníze, ale vlastně ho to brzdí ve světové kariéře.

On na to však s největší pravděpodobností nemá hlavu. Stalo se to i v tom UNDERGROUNDu. Z mojí zkušenosti, protože na tom nepracuje, což je zase obžaloba toho, kam se snažíš posunout. Když chceš být světový, tak musíš pracovat nejen na lapách, ale se svojí hlavou, týmem, rehabilitací a tak dále a tam si myslím, že Vašek má mezery. Sice nejsem úplně doma v jeho přípravě, ale nějaké informace o tom mám. Potom tě to brzdí,“ nabídl Ondřej Novotný v rozhovoru s Vláďou názor na Vaška Siváka a jeho kariéru, která už asi mohla být někde jinde. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *